blixtgordon

Grattis Anders

Kategori: Allmänt

Måndag 30 november.

Jaha stämmer det nu så ska här bli kallt till jul. För Anders slaskar då braskar julen. Har alltid varit lite barnslig med att ge namnsdagpresent på Anders-dagen och Anna-dagen. Anders är ju ramsan ovan och Anna är den 9 december och då ska man enligt gamla traditoner lägga lutfisken i blöt.

Idag har jag börjat med att klä julbockarna, den första är klar nu har jag tre till. Men jag tycker det är skoj.
Köpt färdigt julklapparna det är skönt, men jag vet att det kommer till något mer till lilla grodan.
Ska sätta mig och sticka färdigt benvärmarna, har fått repa upp tre gånger, så är det när man inte har något mönster att gå efter.

Kaffe, cigg och godnatt

Jönköping

Kategori: Allmänt

Söndag 29 november.

Vad är det för rubrik? Jo det är så här, vi har inte gjort så mycket för "våra" stora killar på gården. Så då bestämde vi att köra upp dom till D.H i Jönköping. Anna N, Suss o Elin körde upp dom i torsdags. Anna N o jag hämta dom idag, ska säga att det var inte lätt att gå upp klockan 06:00 i morse men det gick. Vi hade fika med oss, det är alltid lika roligt att åka iväg med Anna N hon har stötta mig i så mycket. Ingen vet egentligen hur mycket hon har betytt för mig, varit ett bollplank när jag har haft det jobbig. Hoppas att hon känner likadant, för jag har försökt att ställa upp för henne i en jobbig period. Vi trivs så förbannat bra ihop, det är få förunnat att ha en sån arbetskamrat.
Igår skrev jag inget hade faktiskt inte tid, min lilla Kajsa var här. Jag är faster till Kajsa och hon är yngst av kusinerna, hon åt med oss på kvällen och vi satt och tjöta om allt och inget. Vi kan prata om allting det är en väldigt klok ung kvinna.
På förmiddagen var jag och hämta mer granris, sen blev det shopping med våra barn. Man blir alldeles varm i kroppen när man ser dom ihop, relationen var inte så bra under en viss tid vilket berodde på att det fanns saker som vi andra inte tyckte var okej. Men nu är det helt annorlunda och det är skönt som mamma och se det. Vad dom än har gjort så är det våra älskade ungar och vi stötta dom i allt. Man ska aldrig försvara när dom har gjort fel. Dom har alltid fått ta konsekvenserna av sina handlingar, men stötta dom har vi alltid gjort. Vem är den som kan döma och säga att så skulle jag aldrig göra eller, det skulle vår familj aldrig drabbas av.

Snart ska jag sätta mig och titta på fotboll, matchernas match Barcelona/ Real Madrid det blir häftigt.

Kaffe och en god kaka kanske till det
ibland är livet skönt.

Kärlekens tragedi heter inte döden, den heter inte skilsmässa- den heter likgiltighet.

William Somerset Maugham.

GeKås

Kategori: Allmänt

Fredag 27 november.

Så var det dags igen att ha vassa armbågar, oömma hälsener. Just precis GeKås där var så förbannat mycket folk, men in skulle vi Anna o jag. När man kommer in så är det som en vargflock som presic har fällt sitt byte. Det är bara ylandet som saknas. Man har en hatkärlek till det stället. Jag fick köpt det jag ville men tyvärr när jag kom hem öpnna lådan med mina fina utelyktor, så var glaset sönder på alla tre. FAAAAAAN oxå nu får jag åka dit igen och då får jag säkert stå i kö.

Jaha annars var väl allt bra, vi har faktiskt riktigt trevligt Anna o jag när vi är där man får många goa skratt.

Näää en kopp kaffe nu o obligatoriska ciggen.

Vackert är allt som ses med kärlekens ögon.

C. Morgenstern

Tuff tjej.

Kategori: Allmänt

Torsdag 26 november.

Regnet avskräckte inte Alize från att rida(vilket jag hade hoppats på) Hon tränade dressyr det gick jättebra, hon är så duktig. Sen blev det korv med bröd hemma hos morfar och senare efter dusch fika i sällskap med Anders.
Thomas har byggt upp en liten modelljärnväg och det var väldigt intressant idag när tåget skulle igång.
Vet inte vems som tyckte det var roligast Thomas eller Alize, Anders verkade oxå väldigt intresserad. Järnvägen är inte klar än det ska dit fler små hus och tomten ska oxå flytta dit, hoppas det inte tar lika lång tid som var järnvägen ska gå i Varberg.

Har druckit mitt kaffe, men det blir en cigg sen.

Detta förbannade regnande.

Kategori: Allmänt

Onsdag 25 november.

Ska det aldrig bli bättre väder? jag bara undrar. Nu börjar man faktiskt bli riktigt trött på detta, men man får se det från den ljusa sidan, nu är det 1:a advent på söndag härligt.
Har varit på föreläsning om ungdomars inflytande i samhället, vi var många,ungdomar  frtitidsledare, politiker, skolfolk, m.m. Ungdomarna spelade upp teater för oss, där man la fram sina åsikter. Sen fick vi göra värderingsövningar det tycker jag är skoj.
Men tyvärr fick jag sticka tidigare, fick så himla ont i huvudet.
Nu hppas jag att det blir upphållsväder imorrn, när grodan ska rida. Jag fryser nåt så förbannat när jag står där,,,, men vad gör jag inte för den lilla diamanten.

Kaffet har jag druckit, men en cigg ska jag nog hinna med.

Tidig morgon.

Kategori: Allmänt

Tisdag 24 november.

Fick gå upp tidigt idag, inte nån vana för mig. Skulle på möte klockan 9 och innan dess ska jag hinna gå ut med Gordon äta frukost, duscha och klä mig. I eftermiddag har vi fortsatt att virka mössor åt ungarna på Gården. Har oxå tagit med Monas ( arbetskamrat) julbock brukar klä den varje år. Har så mycket jag ska göra nu inför julen. Har köpt ett par julklappar till Anders, Alize, Thomas och Billy och kan ju inte säga vad det är. För man hoppas ju att det är många läser min blogg, det kan ju vara nån som skvallrar. Älskar att köpa julklappar, själv behöver jag inte ha så många, det viktigaste för mig är att ha familjen hos mig på julafton. Men i år ska vi fira den ute hos familjen Paulsson, Andersson och Börjesson det är många namn i den familjen.
Hörde att det hade gått bra för Alize på dansavslutningen hon var jättenöjd.
Jag undar om jag håller på att bli sjuk, tung i huvudet, värk i kroppen och allmänt trött. Är det gresaflunsan tro som slagit klorna i mig eller,,, klövarna heter det väl på en gris.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och säger godnatt.

Jaha nu är det måndag igen

Kategori: Allmänt

Söndag 23 november.

Det är inte klokt vad veckorna går fort. Springer iväg och snart är det jul, jag är ju en sån människa som älskar julen. För ett par år sen vad det jättejobbigt, när man inte visste hur julen skulle bli och man hade människor omkring sig som mådde så dåligt p.g. a andra människor egoism. Men nu har vi sen två år tillbaka en lugn o harmonisk jul med familjen igen. Så nu är det snart dags att sätta igång, det ska bakas, pysslas, göra julklappar, göra godis och framförallt ska Alize, Anna och jag baka pepparkakor det är så roligt många goa skratt. Jag tycker det är så roligt att Anna är noga med att hålla på traditonerna, det är något som Alize kommer att komma ihåg så länge hon lever.
Jag vill göra massor av saker till jul, men jag får inte gjort allt. Men jag mår inte så dåligt av det ändå, jag tycker om att tusen järn i elden. Jag är ju Tvilling det märks.
nu ska jag titta en stund på TV sen blir det bädden.

Kaffe ska jag ta ciggen tog jag på promenaden med Gordon.

Ge alla ditt öra, men endast några din röst.
William Shakespeare

Uti skogen ska vi gå.

Kategori: Allmänt

Lördag 21 november.

Åkte ut till skogen, till våra bekanta o hämta granris vi fick med oss riktigt mycke. Så nu nästa vecka är det bara att sätta igång att göra julbockar.
Anna o Alize var här en liten stund idag o fika. Alize visade upp sin nya jacka, vantar och öronhänge som hon fått utav Valborg.

tro det eller ej men jag ska faktiskt gå o lägga mig nu, jag är så förbannat trött och jag har mycket att göra imorrn.

Kaffet är urdrucket ciggen är upprökt, så gonatt.

Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening,kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg

Arlene Blum

" Ny dator"

Kategori: Allmänt

Fredag 20 november.

Snälla Johan som har omformaterat vår dator, så nu är den snabbare än blixten??? kanske inte riktigt lika snabb men nästan.
Vi har startat ett projekt på jobbet, vi virkar mössor åt den som vill ha. Alla ungarna vill ha en, man kan ju göra dom väldigt personliga.
I dag har en väldigt kär vän till mig varit ledsen, hoppas att personen som faktiskt är lycklig FÅR bli ännu lyckligare nån gång i framtiden. Du ska veta att jag tänker på dig ofta.
Ibland blir det inte som man har tänkt sig men men alla kan ändra sig.

Hade inte så mycket att skriva om idag, imorrn bär det av ut i skogen för att hämta granris hos bekanta. Sen är det bara att sätta igång att binda julbockar.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

Många ting, som inte kan övervinnas när det står tillsammans, ger efter, när vi tar itu med dem ett och ett.

Plutarchos
En av våra berömda mössor. Detta är Annas konstverk.

Här är allt garn som vi använder.

Alizedag

Kategori: Allmänt

Torsdag 19 november.

Startade morgonen med att jag städade, det är nog det tråkigaste jag vet men det måste göras. Med två djur i hemmet får man städa ofta. Sen kom Anna o åt middag, Anders kom och vi åkte för att hämta Alize. Det är ju torsdag vilket är Alizedag först är det ridning på schemat sen hem och leka en stund, dusch, titta på Halv 8 hos mig med morfar, sen lite fika och SOS Gute. Sen är det sängen som väntar ( min säng förstås) mormor får ligga däruppe. Nu har både Thomas o Alize somnat så då sitter jag här, njuter faktiskt av att vara ensam en stund på kvällen.
Undra hur länge Alize vill fortsätta att komma till oss på torsdagar, hon själv säger att det ska hon alltid göra. Det är så underbart att få träffa henne så mycket som vi gör.

Nähä nu ska jag titta på TV. Ciggen o kaffet tog jag innan.

Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt.
                                                                               Goethe

GRATTIS lilla gumman

Kategori: Allmänt

Onsdag 18 november

Idag fyller vår Anna 27 år, vi firade ju henne igår som jag redan har skrivit om. Idag jobbar hon kvällen så hon o Billy får väl fira en stund senare. Jag är alltid så orolig när hon ska köra hem på kvällen speciellt ikväll när det blåser som det gör. Men hon har lovat att ringa mamma när hon kommer hem.
Hon fick en liten present av Alize idag på morgonen, Anna sa att hon var så stolt när hon gav sin mamma paketet. Som jag har påtalat innan är det väldigt viktig för Alize att få vara delaktig i presenter, vara med o handla eller om hon vill göra nåt istället.

Nu ska jag sätta mig o titta på TV, för en av mina favvoskådis är med i Mord Kjell Bergkvist han är så jävla bra.

Det blir nog en kopp kaffe och en cigg.
Det blir en lite äppelpaj o vaniljsås till TV:n som grädde på moset.

Gå ofta hem till din vän, för en oanvänd stig växer snart igen.
                                                                                          Eddan

Hemma hos Anna

Kategori: Allmänt

Tisdag 17 november.

Varit hos Anna, Billy och lilla grodan på kalas. Ja Anna fyller ju inte innan imorrn, men eftersom hon jobbar kvällen då. firade vi idag, hade köpt en stor lykta som Anna hade önskat sig, sen fick hon av sin käre sambo en jättefin kamera hon blev så glad för den. Alize present får hon imorrn så det kan jag inte tala om vad det är, Anders hade köpt årgångsglögg jag tror att hon var helnöjd med sin kväll.
Klart att jag ska ringa henne imorrn och gratta henne oxå.
Nu ska jag sätta mig och titta på TV, men först en cigg och kaffe.

Det är måndag igen

Kategori: Allmänt

Måndag 16 november.

Dagen har varit som vanligt, försöker nåla ihop julgardinerna det är tur man har en mamma som kan hjälpa till. Det kan bli en sån situation att jag svär slänger gardinerna i soporna.
Imorgon ska vi på kalas vår dotter fyller 27 år, kan inte fatta vad åren har tagit vägen.
Hon fyller inte innan på onsdag, men då jobbar hon kvällen så då kan vi inte komma. Hon får fira sin dag med sin sambo på torsdag istället. Hahahahaha jag vet vad du får.
Jag skulle kunna skriva en hel roman om våra barn och vad dom betyder för oss, men jag behöver inte hålla på att skriva om hur mycket vi tycker om dom. Dom vet. Och det räcker för oss.

Kaffet är urdrucket ciggen upprökt jaha TV:n nästa.

Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill.

                                                                                                                                  Oscar Wilde.

Jaha då denna helgen över.

Kategori: Allmänt

Söndag 15 november.

Då var helgen över shit vad det går fort nu. Snart är det första advent, då ska stakarna upp i fönstret (ljusstakarna givetvis) vita adventstjärnor i fönstret och nya gardiner. Inte gjort något speciellt idag, tittat på Svenska hjärtan vi har köpt alla CD. Det är lite kult i dom, i ett avsnitt sa en av kvinnorna nåt jättebra. En granne vars fru hade lämnat honom började dricka väldigt mycke, han sa att han ville dränka sina sorger då sa hon- Det går inte att dränka sina sorger, för sorgerna kan simma. Det tyckte jag var bra sagt.
Har pratat med Alize i telefon, vi har ju en hemlis ihop. Psst säg inget, men det är till hennes mammas födelsedag. Tyckte hon var lite dämpad, men hon kanske var trött.

Sitter här med mitt kaffe och har tagit en cigg, samma procedur som varje kväll.

Fryyyyyser

Kategori: Allmänt

Lördag den 14 november.
Jag har frusit hela dagen så oxå igår, vet inte vad det beror på, kanske är det vädret eller nåt på gång.
Igår hade vi födelsedag i familjen, Alexandra min brorsdotter fyllde år. Vi firar inte längre med presenter utan vi skickar små hälsningar istället.
Alize mådde inte så bra igår det var säkert sviter efter sprutan, Anna blir så orolig eftersom hon var i valet o kvalet ifall hon skulle få den eller inte. Nu när hon då blev lite dålig så.... men det gick över.
Jag har fyndat idag, vakna tidigt så jag tog mig en tur till GIF second hand fick köpt två adventsljustakar och en adventstake att ha med levande ljus i allt gick på 60 kronor bra va?
Eftremiddagen tillbringade vi hos Suss o Björn med pepparkakor o glögg, lika roligt att träffa dom och sitta snacka en stund. Fast Suss o jag träffas på jobbet så är det lika roligt att träffa henne på fritiden.
vi tog oss ett par varma mackor när vi kom hem och slöade framför TV
Vår stackars lille Howie är förkyld han kan inte jama så hes är han, men äter och jagar möss gör han så det är nog inte så allvarligt.

Kaffet har jag druckit upp ciggen har jag rökt, men det blir fler innan jag somnar.
Ska titta på Änglar o Demoner har läst boken så det ska bli spännande.Hittade en sommarbild på Alize o Gordon visst ser det härligt ut

Vaccin

Kategori: Allmänt

Torsdag 12 november.

Alize fick sin spruta idag ( den första en till om 3 v ) Det blev jag som fick gå med henne, Anna jobbade och någon annan fanns inte tillgänglig. Men det gjorde jag så gärna, frågade henne - ska jag hålla dig i handen- om du vill sa hon. Sen satt hon och titta när sköterskan stack in nålen i armen. Sen vad det bara som jaha då var detta gjort. Körde henne till skolan, hon har haft lite ont i armen så det är nog tur att det inte blev nån ridning. Hon har ju bandage om foten oxå sen hon stuka den, fortfarande lite svullen men vad kan stoppa den lilla grodan inte mycke. Vissa vuxna förstår jag inte mig på, det stod helt klart att det va barn mellan 3-9 år. Ändå kom det in en man och kunde inte fatta varför HAN inte blev vaccinerad. Han behövde det " mer än barnen" eller?????
Vet inte hur det gick, han gick in bakom till sköterskan HUR KAN MAN.
Jag lovar dyrt och heligt att jag ska vänta till v48 som sagt, vill inte ha på mitt samvete att något barn har blivit utan, för att jag inte ska bli sjuk.

Har känt mig lite dassig idag, vet inte vad det är riktigt men envis som jag är så skjuter jag det åt sidan. Jag har inte tid att vara sjuk.

Alize är som vanligt hos oss, vi har ätit pannkakor och fikat med pepparkakor o mjölk.

Nu sover hon

Jag ska gå ut med Gordon sen blir det en kopp kaffe och en cigg.

Regn Regn

Kategori: Allmänt

Tisdag 10 november

Vilket väder bara regn, men det är klart vi bor i södra Sverige och utmed kusten så november brukar se ut så här.
Har idag haft personalmöte med alla mina kolleger, vi hade en väldigt bra diskussion om vårt arbete.
Vår lilla hoppetossa skadade foten igår, den är svullen o blå hon har ju svårt för att vara still. Nu blev det ingen dans idag och få se om hon kan rida på torsdag. Det blir nog inte populärt om det inte går, men sånt är livet.

Mår mycket bättre idag, ibland är det ju så att livet inte är på topp.

Nu har jag tagit mig en cigg ska ta en kopp kaffe sen.


Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma.

                                                                                          
Anonym

Fyyyyy mår inte bra

Kategori: Allmänt

Måndag 9 november

Jag känner mig inte riktigt kry, vansinnet trött, ont i kroppen ( inte svininfluensa) känner mig lite deppig. Vet inte varför men ibland så är det så. Jag ska ju alltid vara den starka hålla ihop allting ingen får ta illa upp, jag finns här för den som behöver det. Men jag skulle bara vilja packa väskan ta Alize med mig och sticka till värmen, se jag ska ändå ha med mig nån familjemedlem sån e jag. Imorrn ska vi samlas alla fritidsledare och samtala om vår målsättning och hur året 2010 ska bli.

Inget mer klagan nu. Det bästa utav allt är att min jobbarkompis Anna är tillbaka efter en månads ledighet, jag har faktiskt längtat efter henne. Vi har så jäkla roligt på jobbet och trivs så bra ihop. Det är tur att jag har haft Suss och Elin vid min sida under denna tiden.
Nähä idag blev det inte mycket skrivit nu ska jag at en kopp kaffe ciggen har jag redan tagit.

Fars Dag

Kategori: Allmänt

Söndag 8 november.

Mycke seg idag även om jag inte drack nåt igår, så är man dödstrött. Stod i baren det är skitroligt man får höra så mycke om allt o inget och att slänga käft med folk tycker jag är roligt.
Vi som hade hjälpt till på W.W var där en stund innan och åt Tacos sen var det dags med lite quispop med Geta. Det gick så där ibland kommer man inte på namn och årtal.

Bandet som spela hette Holger med komp och va skitbra, fick med sig folket och mycke folk var där. Alla vänner både gamla o nya.

Nu ska jag äta en bit tårta sen en cigg och kaffet har jag redan druckit.

Fy fasiken va kallt!

Kategori: Allmänt

Torsdag 5 oktober.

Att det börjar bli vinter, märks nu såååå kallt. Var möte idag med jobbet, sen bar det iväg hämta Alize och iväg o rida. Alize var så stolt idag för mamma var med. Hon hade lite svårt att koncentrera sig ville bara titta på mamma. Men hon är så duktig vår lilla groda.
Pssst ikväll har Alize o jag jobbat på några små hemlisar, det är ju Fars dag på söndag och sen är det någon som snart fyller år........
Vi har klippt, klistrat och tejpat så nu är det snart klart lite detaljer ska finslipas men sen så.
På lördag är det fest på kåken, jag ska köra tänkte ta det lugnt.
Tittade på sista avsnittet av Inlåst, hoppas verkligen att det ska gå bra för pojkarna vet av egen erfarenhet att alla vill sina barns bästa. Det är inte alltid lätt och att man inte kan lita ellr att man är orolig, men som sagt var det är mina problem. Fast att jag vet att det går bra nu, så undrar jag om vi gjorde nåt fel under uppväxten. Vet att det inte var så men ändå kommer dom tankarna. Men nu är det lugnt.

Thomas och Alize har somnat jag har tagit en kopp kaffe ska gå ner o röka dagens sista cigg.

Kommer lite bilder på vår lilla ryttarinna, det är från förra torsdagen.


Visst e hon söt lilla Verona
Alize i full galopp

Föreläsning

Kategori: Allmänt

Tisdag 3 november.

Vilken föreläsning vi var på idag, en helt underbar människa som berättade hur det är att bli mobbad. Hon hade blivit mobbad i 9 år, hon växte upp med en alkoliserad far o en utvecklingsstörd mamma tror att det var två systrar. Var väldigt gripande det hon hade att berätta och det var inte utan man tänkte hur har hon klarat detta.
Hon berättade oxå om hur hon tror man kan lösa problemet mobbing. Det är hemskt att många barn o ungdomar tar livet av sig, för att dom orkar inte med sina plågoandar.
Föreläsningen var väldigt givande, hon har skrivit en bok som heter Kärlek och stålull läs den.

Fick en väldig inspiration när jag kom hem, satte igång och gjorde en liten sak till Fars Dag. Jajaja vet att det är inte min uppgift men det finns en liten  tjej som blir väldigt glad när hon få ge sin pappa en present. Vissa gånger har hon varit lite orolig för att hon inte har någon present. Vi brukar ha tradition att gå o köpa julklappar ihop oxå tar vi en fika på stan. Då är det så att hon vill köpa paket till alla, det är inte så lätt att förklara att jag inte kan köpa till alla. Men vi brukar lösa det ändå.Det är faktiskt viktigare än vad man tror att barn får vara med o köpa eller göra presenter.Nu ska jag ta en runda med Gordon, sen titta på TV en stund och som vanligt blir det en cigg o kopp kaffe.

Redan november

Kategori: Allmänt

Måndag 2 november.

Shit vad veckorna går fort, nu är vi redan inne i november. Nu börjar jag längta efter jul, det är faktiskt ett tag sen jag har längtat så. Men jag tycker att lugnet har lagt sig i vår familj och det känns skönt.
Hoppas att Anna hade det ba sin första dag på det nya jobbet, detta kommer att passa henne jättebra och hon kommer att få mer tid för sin lilla groda och sin sambo. Annars har hon en förmåga att jobba mycket och ändå hinna med allt hemma, städa, laga mat, baka och alltid finnas till hands för Alize.
Imorrn ska vi på en föreläsning om mobbing det ska bli intressant, det har man ju haft lite erfarenhet.
Nu ska jag sätta mig och titta på en film som heter House of Voices, handlingen en tjej börjar sitt nya jobb som städerska på ett barnhem, men det visar sig att barnhemmet är nerlagt och huset ska säljas.Tjejen och två personer till kvar i huset, men hon får för sig att någon övervakar henne. Hon hör fotsteg på nätterna och ser barn som vädjar om hjälp. Den låter väl spännande????

Hoppas att man kan sova inatt, jag är ju inte ensam, har ju tre stycken av det manliga könet, 1 st man, 1 st hund och 1 st katt som ska skydda det svaga könet. ELLER? hahaha :)

En kopp kaffe och en cigg ska väl oxå hjälpa

Det var ett tag sen.

Kategori: Allmänt

Söndag 1 november

Har inte varit inne här sen i onsdags men det har inte blivit av, egentligen ska man väl skriva varje dag i en blogg. Jag lovar det blir ändring på det nu.
Jaha torsdag var som vanligt Alize var o red och jag stog o frös. Hon gallopperade för första gången det gick som hejsan svejsan. Väl hemma igen fick Alize vara med Thomas för jag skulle jobba på kvällen, när jag kom hem vid halv tolv sov dom bägge två.
Fredan var jag ledig och Anna hämta Alize ett-tiden och sen städa jag lite tände min pumpa med Jack ò laterna fejs. Sen åkte vi ut till familjen Paulsson, Börjesson och Andersson och åt ostbricka det var så gott. Alize tycker det är så roligt att vi kommer och firar lite Halloween med henne, vi har gjort det ett antal år nu.
Vi åkte väl hem vid 22-tiden och satte oss o titta på en film en kusligt en, Solstorm hette den. Michael Persbrandt, Susann Reuter och Isabella Scorroppo ( vet inte om det är rätt stavat) den var faktiskt riktigt bra.
Åt en go frukost och tog enn shoppingrunda till Veddige, hitta egentligen inte så mycket, men vi hade ändå en påse med oss. Jag var ute och räfsa lite löv, sen kom Anna o Billy och rädda mig så då blev det fika. Thomas kokte krabbor som han och Billy skulle ha, jag äter inte krabba men det luktar ganska gott när dom kokas. Anna tyckte det var äckligt att dom levde när man kokar dom, men det görr alla skaldjur. När det hade börjat skymma åkte vi upp till kyrkogården och tände ljus, fortfarande efter snart 8 år sen farfar gick bort ( Thomas pappa) tycker jag det är jobbigt. Farmor dog för 9 år sen och jag saknar dom väldigt mycket ibland, alla säger att dom har underbara svärföräldrar men jag hade det verkligen, helt fantastiska. Ställde alltid upp för oss o våra barn, farmor fick tyvärr inte uppleva Alize och det kan jag tänka på ibland. Tänk vad hon hade tyckt att det var roligt. Ibland skulle jag vilja vrida tillbaka tiden och rätta till dom fel som blev, när man sitte och titta på kort, så kan man tänka att då visste man inte hur framtiden skulle bli. Fast det är nog bra för allt är nog förbestämt jag tror på ödet.
Sen lekte jag taxi nästan hela kvällen, först hämtade jag Anders i Veddige han var hos sin lilla guddotter Olivia, det var klockan 22, sen ringde Anna o fråga om jag kunde köra dom till MC-kåken där var fest. Så vi plockade upp dom på vägen, fick köra två ggr, men det spelar ingen roll det är bara roligt att kunna hjälpa till.

Har pausat i mitt skrivande o ätit lite kyckling.
Här kommer några kort från torsdag till söndag

senare blir det en kopp kaffe och en cigg
Alize och lilla Wilma ute och knackar dörr Bus eller godisAlize i full galopp.Vår Jack ò latern


Det är så vackert i Minneslunden. Det är inte utan man känner hur tårarna bränner.