blixtgordon

Nu blev det sommar igen.

Kategori: Allmänt

Måndag 26 juli

Inget speciellt på hemmafronten, va och köpte färg idag. Billy ska hjälpa Thomas att måla huset. Tur att vi har en så hjälpsam svärson.

Vi åkte en liten runda på stan, sen blev det Willys glass stod på menyn. Sen hem och titta på TV.

Har just rökt en cigg och väntar med kaffe.

Den som köper det han inte behöver, han får sälja det han behöver.
Spanskt ordspråk.

Kallt brrrrr

Kategori: Allmänt

Söndag 25 juli.

Helgen har varit bra: fredags gjorde vi inget särkilt, lördag var Suss o jag privatchaffisar åt ett gäng födelsedags gäster.

Idag har jag inte gjort något alls, pratat med Alize telefon men sen bara slappat.

Svettigt

Kategori: Allmänt

Onsdag 21 juli.

Idag har det varit varmt och gott, men det är inte utan att man svettas lite. Jag älskar när det är så här varmt, då är den svenska sommaren som bäst.
Inte gjort något speciellt idag, varit hos Suss o Björn en stund och fick kaffe och glass gott.

Nu ska jag ta en cigg och en kopp kaffe.

Det är bättre att vara förberedd på en möjlighet och inte få den, än att få en möjlighet och inte vara förberedd.
Whitney Young Jr

Städtajm.

Kategori: Allmänt

Tisdag 20 juli.

Vad jag har varit redig idag, dammsugit, torkat golv ocg tvättat tre maskiner. Det är bara att forstsätta imorgon.

Sen åkte Thomas o jag köpte fyra fiskar till dammen, hoppas att inte grodan blir för besviken hon ville nog varit med.

Sen har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på en bra bok och bara njutit.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

Det är inte den som har lite, utan den som önskar mer, som är fattig.
Latinskt ordspråk.

W&W-helg.

Kategori: Allmänt

Måndag 19 juli.

Nu var detta W&W slut. Det har varit skitkul, många fina bilar, goda skratt och härliga vänner.

Vi börjar från början, torsdag var det träff i Tvååker och där var många bilar vi körde med vår egen bil, det är alltid skoj att göra. Träffa alla kompisar där nere man står och snackar om ditten och datten. Det blev ingen sen kväll, för jag ska ju upp tidigt och ut på fältet.

Fredag: Ute på fältet klockan 9:00 och då hade bilarna redan börja komma in. Man står där på linen och tar betalt och slänger käft med folk, jag tycker det är kul. De flesta är hur trevliga som helst men det finns givetvis Surpuppor som tycker allt är dyrt och klagar på köerna. Som tur är, dom är inte många. Hemma klockan 16:00 och ganska trött, på kalas hos Tommy o Jeanette, Tommy fyllde år, jag stanna inte så länge. Jag skulle upp klockan 5:30 på Lördagen.

Lördagen börja INTE bra, ett jäkla ösregn kom man var blöt ända in på kroppen. Hem vid 9-tiden och byta kläder, sen tillbaka. Efter ett tag kom solen och sen var det som vanligt igen, kom inte hem innan kl 20:00 på kvällen. Alize har varit med alla dagarna och hjälpt till hon är så duktig. Micke hämtade henne på fältet, hon skulle vara hos dom 1 vecka nu. Men när jag kom hem till Anna idag så var grodan hemma, hon ville inte vara hos sin pappa. Varför vet jag inte, men det är synd för hennes pappa missar så mycket av tid med henne.Tror hon behöver egen tid min sin pappa, för när hon berättar om när dom hat haft det så är hon nöjd. Hon kan ju inte få det varje gång, men det är ju inte så ofta hon är där. Alize längtar verkligen efter sin pappa, men när hon väl är där vill hon hem till mamma, något är det ju.

Nu ska jag sätta mig och titta på TV och njuta av semestern.


Lite bilder från helgen.

Alize lilla grodanAlize farfars bil.
Sjukling

Kategori: Allmänt

Tisdag 13 juli.

Jaha fortfarande sjuk, hostar, nyser och har en riktig wiskyröst.
Tänker inte göra något speciellt idag, bara lata mig. Ringde min lilla groda undra vad hon gjorde? Dom skulle baka, till helgen ska hon vara hos oss fredag o lördag. Vi ska ju vara ute på fältet och hjälpa till
Nu skriver jag inte mer, för man ska inte skriva för skrivandet skull. Jag har många tankar om mycket, men det lämnar jag inte ut, lite privatliv måste man få ha.

Nu ska jag ta en promenix med Gordon, vi går ungefär lika långsamt bägge två nu.


Endast en sak behöver ändra på sig för att vi ska uppleva lycka i våra liv- var vi fokuserar vår uppmärksamhet.
Greg Anderson

Semester

Kategori: Allmänt

Söndag 11 juli.

Började min semester med att vara sjuk, inte roligt. Men jag ska inte gå händelserna i förväg, i torsdag av Anna, Alize o jag på cirkus Olympia. Alize bara ääääälskar cirkus, det har hon alltid gjort vi har varit på det sen hon var liten och hon sitter som ett ljus.

Fredag hade vi ungarna på grillning, det är lika roligt att ha dom samlade alla. Vi har väldigt roligt ihop och jag älskar att ha dom alla Anna, Alize, Billy och Anders hemma.

Lördag börja med att jag inte kände mig kry, men åkte på mötet i kåken. Åkte hem tidigt gick o la mig sov till halv sex på kvällen.

Idag har jag varit i Trönninge, Anna har klippt mig och färgat mitt hår.
Sen tittade Thomas och jag på finalen i fotboll GRATTIS Spanien.

Nu en cigg och en kopp kaffe.


Blåsigt

Kategori: Allmänt

Tisdag 6 juli.

Idag blåste det bra,när killarna var ute och surfade. Dom frös och var trötta efter nattens bus och röj. Men sen fick dom kycklingsallad och saft och då blev dom på bättre humör. Hemkomsten blev lite slö, men snart var dom igång igen, hungriga och allmänt busiga. Sedan vankades Suss goda Korv Stroganoff och vem kan motstå den.

Själv är jag vädigt trött och längtar efter semester.

Vill också trösta en person som står mig väldigt nära, att det ordnar sig. Fråga mig jag vet att på något sätt så blir det bra till slut.Jag älskar dig, det vet du.

Inget kaffe ikväll, men en cigg blev det.

ingen människa är fri som inte är herre över sitt eget sinne

Sista veckan.....sen semester.

Kategori: Allmänt

Måndag 5 juli.

nu går vi in på slutspurten på lägret, visst är det roligt men nu ska det bli gott med semester. Annars flyter allt på, hoppas att en person i min närhet snart får sin dröm att gå i uppfyllelse. Önskar personen all lycka.
Helgen har varit varm och skön, med Suss o Björn har vi gjort stan osäker. I lördags bar det av till Tvååker,( Tvååkers dagarna)men där var inget att hämta. Då styrde vi färden till Södra Näs, där träffa vi fler vänner. Holger och compani spelade det var riktigt häftig.

Nu ska jag ta en cigg och gå o lägga mig.

Jorden kallar var är du??????

Kategori: Allmänt

Torsdag 1 juli

Var har jag varit? inte ute på bloggen ialla fall. Har inte haft lust att skriva, kanske beror det på att jag har inte gjort något särkilt.

Visst vi har firat midsommar med Tommy o Jeannette och vi hade lika roligt som vi brukar ha. Kanske har jag skrivit om detta innan, förstår ni nu hur snurrig jag är.På midsommardagen var vi ute med Suss, Björn, A-K och Jens, träffa Tommy, Jeanette, Lena och Willy.
Nu har vi klarat av andra veckans läger, det blev skitbra. Det är faktiskt annorlunda att bara ha tjejer, nästa vecka ska vi ha 30 killar. Det blir spännande. Sen är det semester som gäller, göttt.

nu ska jag ta en cigg och gå och lägga mig.

Inget ordspråk idag, ska hitta nya.

Här kommer lite bilder från midsommar.