blixtgordon

Födelsedag

Kategori: Allmänt

 
 
                                               Söndag 30 november 2014
 
 
 

Idag har vi firat Anna och Joey, Anna fyllde den 18 november och Joey fyller den 3 dec så dom slog ihop kalasen.Det blev fika i Trönninge med farmor Anki, gamla mormor- morfar, morfar, Anders och jag. Joey blev glad för sina presenetr. Nu är vi hemma igen och nu blir det TV och slö i soffan.
 
 
 
 

Denna helgen över

Kategori: Allmänt

 
 
                                                    Söndag 23 november 2014
 
 

Jaha då var denna helgen över, lördag var Anna och jag ute i stugan med hundarna. Sen va det fest på kvällen, mycket trevlig. Festen va på Bodegan det  va WAC som bjöd alla på middag hjälpt till W&W  och live musik. Sen efter klockan nio var det för alla andra.
Söndagen gick i städets tecken, har fått upp julgardiner i köket, jobbar ju hela veckan så man måste göra något varje dag.
 
 
 
Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna.
                                                         Francis Bacon

Julstämning

Kategori: Allmänt

Onsdag 19 november 2014 Börjar få lite julstämning nu, vi tog fram julpyssel på gården idag. Den 5 december ska vi ha julpyssel för femmor och sexor det ska bli skoj. Hann inte skriva igår, min dotter Anna fyllde igår, men firar gör vi senare. Vår kära Lucy är bara såååååå jobbig hon är sken dräktig och bara så besvärlig, gnäller, äter inte, vill inte göra något alls och allmänt jobbig. Men imorgon ska jag hämta ut hennes droppar och hoppas att det blir bättre då. Nu blir det TV-tittande och lite fb.
 
 
 
 
Den som köper det han inte behöver, han får sälja det han behöver. Spanskt ordspråk.
 
 
 
Kort min fina dotter
 

Är vintern på väg.

Kategori: Allmänt

Söndag 16 november 2014. Nu har jag börjat att förbereda inför advent, Lucy och jag var ute i Näs och plocka vitmossa. Det är så härligt att vara där och rensa tankarna. Sen blev det lite städning hemma och sen bar det av ut till en vän som har det lite jobbigt just nu. Idag har jag sett sidor från gamla "vänner" som är patetiska, kan inte fatta att man ska leva kvar i det förflutna. Väx upp och gå vidare att göra vissa saker som tillhör det förgågna. Många med mig tycker detta är barnsligt och dom som har gillat det vet nog inte riktigt vad det gäller. Men som sagt va låt "gamla" gubbar leka ett tag. Det är inte den som har lite,utan den som önskar mer, som är fattig. Latinskt ordspråk

Hurra hurra Lucy på din födelsedag.

Kategori: Allmänt

Lördagen den 15 nov 2014 Idag fyller vår lilla yrhätta 2 år. Tänk att det blev såååå bra efter att vi mist Gordon, trodde jag aldrig. Men visst ibland kommer det en tår när jag tänker på honom. Anna och Joey har varit här och fikat idag, han är helt underbar den godingen. Nu blir det TV ikväll med fotboll som huvudrätt, Sverige/ Montenegro EM-kval HEJA Sverige. Här kommer lite bilder på Lucy som valp och vuxen.

Torsdag 12 november 2014

Kategori: Allmänt

Nu är kvällsarbetet klart och nu blir det soffan ett tag. Imorgon blir det en lång dag ska jobba med mina andra kollegor visa vårt arbete och ingå i Vision. Så istället för ord blir det bilder.

Tänk nu här jag här igen.

Kategori: Allmänt

 
 
Tisdag den 12 november 2014
 
Herregud var har jag hållit hus?????? Jo hade glömt mitt lösenord, men nu är jag på banan igen. Det har ju gått ett tag sen sist men ska försöka att skärpa till mig nu.  
 
 
 
Dessa två är det bästa som finns.