blixtgordon

Jaha nu är snart april slut.

Kategori: Allmänt

Söndag 29 April 2012.

helgen har gått i städningens tecken, har röjt och städat i huset. Vi har varit lite slöa med att hålla efter skavanker på huset, nu måste vi sätta igång. Thomas har spikat igen en dörr och målat och jag har röjt inne ( faktiskt hunnit med att baka också). Åkte och köpte lampor med solceller, tycker det är så himla fint när det lyser på kvällen.

Anna och jag hann med en promenad igår, vi gick runt hela Apelviken och Agne fick springa på stranden. Vilken fart han hade, jagade alla fåglar som va i vattnet. Men när han kom för långt ut i vattnet vände han den lille fegisen.

Nu sitter jag och njuter framför TV:n imorgon blir det arbetsdag men sen är det helg igen.

Har tagit ut kort ur mobilen lägger ut några här.

Vad har jag varit?????

Kategori: Allmänt

Onsdag 25 april 2012.

jag har inte skrivit på flera veckor nu, kan ske beror det på att jag har ett väldigt vanligt liv. det händer inte så mycket nu för tiden. Visst händer det nåt med våra underbara barnbarn varje vecka , men annars så flyter livet på med arbete, sömn, promenader och  många goda besök av barnbarnen.

Idag körde Anders upp, tyvärr klarade han bara teorin men blev kuggad på körningen. han verkade lite butter, men jag tror att det hade varit värre om han kuggade på teorin.

Nu sitter jag här och skriver och tänker på morgondagen, skall köra grodan till stallet. Sen kommer hon hem till oss och stannar som vanligt över natten.

våra godingar.

Annandag påsk

Kategori: Allmänt

Måndag 9 April 2012.

Jaha nu är påsken över, den har varit lugn och skön. Kanske är det pensionärsvarning att man inte vill hitta på nåt. Nöjd med att sitta hemma med vänner, dricka och äta gott.

Påskafton var Tommy, Jeanette och Susann här, vi hade jättetrevligt .

Påskdagen kom ungarna och då blir man alltid alldeles varm i kroppen, så härligt med dessa ungar och hundar. Det eldades i trädgården och vi åt både grillat och påskmat.
På kvällen var jag barnvakt åt Alize och Joey, Alize är så duktig hon hjälpte mig och tala om hur Joey ville ha det.

Hon kallar honom för Jojo eller Jumjum hon sa till mig. - Han är min Jumjum.


Nu lite bilder från helgen.

+


Några som håller sig en bit ifrån elden.

Påskdagen

Kategori: Allmänt

Söndag 8 April 2012

Ligger här i sängen och bloggar, väntar på ungarna som ska komma hit och äta. Det här så härligt när alla är här, liv och rörelser det är livet tycker jag. Anders var här nyss och hämta dricka, det är mycket festande nu i påsk, han hinner inte äta med oss idag. Fotboll på TV förstås Man United ska spela och det går ju inte att missa.
Ikväll ska jag vara barnvakt Anna och Billy ska ut, så det blir Alize, Joey och jag ikväll mysigt.

Måste ta lite kort idag, som jag ska lägga ut imorgon. Annandagen blir det dressyrtävling om vädret tillåter, hoppas det. Alize är nog lite nervös, men det ska man vara.

Nu blir det slappa, till ungarna kommer väntar det är så roligt.

April,april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill.

Kategori: Allmänt

Söndag 1 April 2012.

Har faktiskt inte blivit lurad idag, brukar inta klara mig från det. Dagen har jag tillbringat en stund på klubben, vi har ordnat och donat med lite av varje. Sen bar det av att handla och hem för att äta. Blev ingen promenad med Anna och Agne. Anna mår inte riktigt bra, har ont i ryggen och lite annat också. Men jag vet att allt löser sig till det bästa och hon vet att vi stöttar henne.

Just nu tittar jag på en film som heter A perfect getaway, verkar bra faktiskt lite kuslig på ett speciellt sätt.