blixtgordon

Nu var denna helgen över.

Kategori: Allmänt

Måndag 28 Maj 2012.

Helgerna går så fort tycker jag, springer iväg. Denna helgen gick ju i Eurovision Contest Songs tecken, har inte tittat på detta på säkert 10 år. Men vi hade lilla grodan hos oss och hon ville se det. Alize förklarar för mig att man skulle ha fika och snacks denna kvällen. Vi satte oss tillrätta framför TV:n, Thomas gick ner och titta på TV där nere. Han sa att vill inte titta på sån "skit", men jag måste säga det var riktigt spännande. Innan på dan hade vi grillat och haft det mysigt, Alize, Thomas och jag, dom bägge vovvarna också.

Alize var nöjd med att Loreen vann, visst hon var bäst.

Igår var det Morsdag och jag fick en tomatplanta utav ungarna, dom kom hit på en snabbfika. Dom hade varit hos Anki och ätit innan, hon ska ju också firas. Hon hade lille Joey pingstafton, tycker det är jättebra att vi kan dela upp det så. Vi har Alize hon har Joey.

Nu sitter jag här och slötittar på TV:n sen blir det sängen.


Här kommer lite bilder från helgen och givetvis en bild på Loreen.


Nu är man ett år äldre.

Kategori: Allmänt

Torsdag 24 Maj 2012.

Passade lille Joey idag, sen kom mamma och pappa och tog en fika. Sen på tur kom hela klanen och åt middag, jag blir varm i hela kroppen när jag ser dom allihopa. Vilken underbar familj jag har, kan inte få bättre. Dessa underbara barnbarn, son, dotter och svärson.
Trivs verkligen med livet, till helgen ska Alize vara hos oss för Anna o Billy ska ut i svängen.

Nu ska jag titta på tv3 unforgettable.

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Onsdag 23 Maj 2012.

Jaha då var man ett år äldre, men vad fsen jag känner mig inte som 54 år. Tycker att livet är jättebra, vi har två fina barn, en underbar svärson och två helt underbara barnbarn kan man ha det bättre.

Nästa helg åker Thomas och jag Till Malmö för att se Ozzy with friends, ska bli skitroligt. Sen åker jag till Sweden Rock på torsdagen. Sen blir det inte mycket mer i sommar mer än att njuta.
Heja Sverige

Kategori: Allmänt

Måndag 7 Maj 2012.

Här sitter man nu och tittar på hockey, visst fan är det roligt Sverige leder över Danmark med 6-3. Men man vet aldrig vad som kan hända. Annars har jobbet varit som vanligt, imorgon blir det APT-möte och sen blir det två dagar kurs i samtalsmetodik med ungdomar.
Måste ju berätta att Elin Bladh har fått en liten tös, kan inte fatta att gamla gårdsbesökare  får barn. Är man gammal eller?

Sagan går vidare med överklagan om den nya gården, vi har fått mycket respons från folk i Läjet och det känns skönt.

Nä nu är kaffet klart och tredje perioden igång.

Här kommer några bilder på våra små godingar.
Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser. Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.
Lucius A Seneca

Långpromenad

Kategori: Allmänt

Söndag 6 Maj.

Idag blev det en promenad med dottern, barnbarn och hund, vi gick ganska långt. När man går i skogen och hittar små stigar så verkar det inte som man har gått så långt. När vi kom hem, så blev det fika.

Det har varit väldigt mycket snack på stan för att Mikkey Dee var här (igår alltså) roligt att det händer lite här också. Han ska ju vara en trevlig prick, får nöja mig med att se och höra Motörhead på Sweden rock i sommar.

Nu är det inte utan man längtar, bara en månad kvar. Undrar hur länge man orkar åka på det hoppas att det dröjer länge innan det tar slut på den orken.

Nu ropar Thomas MAAAAAT det ska bli gott.HÄRLIGT

Jaha nu är det vår på gång. Äntligen.

Kategori: Allmänt

Tisdag 1 Maj 2012.

Vaknade av att det var ett undrbart väder, sol och varmt. ut med Gordon en stund och sen gjord Thomas frukost som åts ute på altanen. Det var första gången i år. Gjorde mig iordning för att åka och titta på Alize när hon skulle rida. Hon var jätteduktig och tog 60 cm och det blev två rosetter.

När jag kom hem grillade Thomas, vi åt gott kött och färsk potatis.

Nu lite bilder från dagen.