blixtgordon

Blev inte som jag ville

Kategori: Allmänt

Tisdag 30 okt 2012
 
Idag såg jag att dom valparna jag var intresserad av var bosta allihopa. Jag blir sååååå ledsen att Thomas är så förbannat envis, tänk om han kunde bestämma sig nån gång. Nu blev det inte dom jag önska mig, finns inget som kan göra mig så glad som att få köpa en hundvalp. Jag går snart i bitar av sorg, vet inte hur jag ska kunna övertala honom.
Har börjat en hundkurs idag i psykologi, lite jobbigt är det när man inte har någon egen hund att prata om. Vi skulle göra övningar på vår hund och det kan ju jag inte göra och det är sorgligt, men jag får använda min goe Agne.
 
Först när dina minnen är viktigare för dig än dina mål för framtiden-först då är du gammal.
                                                                                                                                              Nido Qubein.
 

årets första snö.

Kategori: Allmänt

Torsdag 25 okt 2012
Nu ikväll kom första snön, fy sjutton såååå tidigt.
Möte på Sörse, givande. Hade Joey en stund på jobbet, får hjälpa till när man kan. Känner mig lite trött idag, har varit lite mycket tankar sista tiden. Ska se nu i helgen om jag kan få Thomas på andra tankar och ha känslan av att nåt roligt på gång.
 
Har börjat släktforska, det är verkligen skoj, det sägs att när man kommer till banditer och mördare brukar man sluta men än så länge så ser det bra ut.
 
 
Nu har jag sagt godnatt till vår goa groda och sitter här själv och njuter.
 
 
 

Ny arbetsvecka

Kategori: Allmänt

Måndag 22 oktober 2012.
 
Ännu en ny vecka, lite lugnare på jobbet men än är inte allt sagt. började med att passa Joey ett par timmar innan mitt jobb.
Han är helt underbar den ungen, hittar på bus hela tiden (med ett leende på läpparna) man kan inte annat än skratta. Och vår underbara Alize som bara är såååååå go mot sin lillebror han blir helt överlycklig när han ser henne.
 
Nu är det där med hundvalp (ett jäkla tjöt) har fått Thomas att tänka om men han har inte bestämt sig än. Dessa valpar är blandning av new foundland och landseer, så det blir en stor vovve. Hopppas att han går med på detta för jag tror att detta är en fin hund för oss. Kräver inte massa motion och är lugn och sansad.
 
Hoppas på det bästa fortsättning följer.
 
 
 

Jag gör hela tiden saker jag inte kan göra.Det är därför jag kan göra dom.
                                                                                                               Pablo Picasso.
 

Släkten är värst

Kategori: Allmänt

Söndag 21 Oktober 2012
 
Har börjat att släktforska, det är roligt ganska svårt men man lär sig säkert undertiden man håller på.
 
Jag har kommit till min pappas farfars far, se hur långt jag kommer. Sen kan det bli svårt att hitta resten men jag ska ta hjälp av pappa, tror att det kan vara roligt för Alize och Joey att veta.
Annars har helgen varit intensiv, igår höstparty för Alize idag bar det av till Fjärås och inhandla räls till Thomas modelljärnväg.
 
Känner att det är bra i mitt privatliv, men jobbet blir nog värre men det gtar vi en annan gång.
 
 
Vi försörjer oss på det vi får, men vi skapar ett liv av det vi ger.
                                                                                                     Winston Churchill.
 

Party

Kategori: Allmänt

Lördag 20 oktober 2012
 
Ikväll blir det party för Alize, hon har inte haft nåt kalas så nu ska hon ha ett litet party på gården, Jag lovade Anna att jag ska hjälpa till.
 
På jobbet är det fortfarande väldigt oroligt, tror inte att någon av oss mår så bra. Har man en chef som hela tiden bär sig väldigt  oproffessionellt så mår inte folk bra. Kan inte skriva så mycket här, eftersom vi har fått munkavel på.
 
Jag har många kolleger som mår dåligt, hoppas att det blir bättre snart annars vet jag inte hur det slutar.
 
Men nu ska jag inte tänka på det, utan hjälpa Alize att ett roligt party.
 

Heja Sverige

Kategori: Allmänt

Tisdag 16 Oktober 2012
 
Heja Sverige detta gjorde ni bra, för er som inte tittar på fotbollen. Så spelade Sverige 4-4 mot Tyskland, helt fantastiskt låg under med 4-0. Sen vända och spela oavgjort, jäklar så gött.
 
Nu till något helt annat, mina glasögon gick sönder idag. Tror ni att dom kunde laga dom idah neeeeej, jag får vänta till imorgon men det få gå. Jag få gå och läsa på gehör, men hoppas att dom är klara imorgon.
 
Annars har det varit som vanligt på jobbet, alla goa ungar var där, imorgonförmiddag så ska jag hem till lille Joey.
 
 
 
 
 
 
Heja Sverige friskt humör det är det som susen gör.

 

Regn regn

Kategori: Allmänt

Söndag 14 oktober 2012
 
När ska det sluta regna, jag är så förbannat trött på regnet. Tänk att det har varit fint hela veckan, sen kommer helgen och då jäklar ska det regna.
Anna ringde mig tidigt imorse och berätta att Joey vårt lilla yrväder hade ramlat ur barnstolen. Ja denna unge han är verkligen vild, akuten tyckte hon skulle komma upp. Fick följa med henne, Billy jobbade och ifall dom skulle göra nåt med honom ville hon inte vara ensam.
Hon fick sällskap av Alize och mig, nu var det inget större fel på Joey som tog emot läkaren med brett leende.
 
Sen blev det hemfärd och senare en promenad på Getterön med Anna, Agne och lille Joey.
 
Nu sitte vi här och glor på TV som vanligt.
 
 
 
Världens bästa Alize
 
 
Vår goe busige Joey
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mormors pojk är så fin

 

Framgång är inget du jagar efter.Det är något du attraherar med den person du blir.
                                                                                                                   Jim Rohn
 

idag är jag trött.

Kategori: Allmänt

Lördag 13 oktober 2012
 
Denna dagen är man inte stark, har haft Lan och skejt läger på jobbet. Varit  vaken hela natten och upplevt mig själv lite som en tjatig tant, men eftersom det finns hyresgäster i samma hus som vi måste man visa hänsyn. Men vissa ungar har svårt för att fatta detta. Men nu är jag hemma sen ett antal timmar, just intagit en god kopp kaffe med tilltugg.
 
Sitter och tittar på program på TV om hårdrockens historia, programmet började klockan fyra och håller på¨till tio ikväll. Det är nästan som en försmak på Sweden Rock 2013.
 
Idag tittade jag på Blocket (vilket jag inte ska göra) där var så söta valpar, blandning New foundland och Lansdeer VILL HA, ska snacka med Thomas imorgon.
 
 
 
 
Googlade på dessa raser, blir säkert en fin blandning

 

Hösten kommer.

Kategori: Allmänt

Torsdag 10 oktober 2012.
 
Nu är det verkligen höst, frostig gräsmatta i morse. Ja det är bara att inse, nu jäklar är jkag här säger hösten. Skulle bli frost inatt också brrrr kallt.
 
Imorgon ska jag ha Joey, för Anna ska jobba. Det är så roligt att ha honom, imorgon blir det en långpromenad bara det blir fint väder.
Sen blir det övernattning på gården med våra goa ungar. Denna gången är det skate och LAN natt. Vi har lovat dom så länge nu, så det var dags. Det blir inget skrivet imorgon.
 
Tänkte faktiskt att jag ska ringa en gammal  vän som jag ingte träffar på länge, Fia vi kan prata om allt träffas inte ofta men vi har alltid nåt roligt att snacka om. Om inte blir det hundsnack
 

Den verkliga upptäcksresan består inte i att söka nya landskap utan i att se saker med nya ögon.
                                                                                                                                Marcel Proust.

Det var ett tag sen nu

Kategori: Allmänt

Onsdag 10 oktober 2012
 
Det har inte hänt så mycket den sista tiden. Lite jobbigt på mitt arbete, inte kanske på min arbetsplats men det gäller kollegor och då tycker jag också att det är jobbig. Känns som när man blir äldre så tar många förgivet att man är en motsträvare. Men så är icke fallet. Äldre har mycket livserfarenhet och yngra kan lära ut hur dom ser på saker och ting.
 
Men nu till något roligare, var hos mina föräldrar och tittade då i ett gammalt fotoalbum, där var roliga kort må jag säga.
 
Kommer att lägga upp några här.
Imorgon kommer lilla grodan, det blir så roligt.
 
 
Tror detta är 1968
 
Detta är 1969 också skolavslutning

 

Kanelbullens dag.

Kategori: Allmänt

Torsdag 4 Oktober 2012.
 
Jaha då var det kanelbullens dag, så nu var man tvungen att köpa bullar hahahaha. Jag var inte svår att övertala, köpte på Coop med rosa papper på 1 krona går till  bröstcancerfonden.
Så nu har vi fikat morfar, Alize och jag det var gott.
Imorgon ska jag ha Joey en stund när Anna och Billy jobbar, blir en promenad på förmiddagen det är så mysigt.
 
Känner att jag har en förkylning på gång, men ska försöka mota Olle i grind med Alvedon.
Vi ( det är Anna min jobbarkompis och jag) varit på Håstens ungdomsgård och fått en massa grejer, eftersom dom ska flytta och inte ta med sig något. Vilket jag tycker är fel att man inte ta tillvara på saker som funkar och inte slitna. Men ledningen har sagt att allt ska vara nytt på den nya gården( så också personal)
 

Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd
                                                                                                    Eleanor Roosevelt.
 
 

Grattis lille Joey.

Kategori: Allmänt

Onsdag 3 oktober 2012.
 
Tänk idag är Joey 10 mån, kan inte fatta att det går så fort. Tyckte inte det var längesen vi var på förlossningen och tog emot det lilla knytet.
 
Ikväll har jag jobbat i Skällinge, vi hjälper till där p.g.a att dom ska ju inte heller jobba ensamma på kvällarna. Det är riktigt roligt, där är bara killar man dom är jättegoa.
 
Nu har Thomas och jag börjat kunna prata omhund, han vill ha men han berätta för mig nu hur han har känt det efter Gordons död.
 
Nu börjar han bli mogen för att prata hund, så vi är på rätt väg. Men jag vill vänta till efter jul och nyår, sen kan vi börja titta på Blocket.
 

Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen.
                                                          Okänd.
 
 
Tänk att detta är 10 månader sen.
 
 
Charmtrollet.