blixtgordon

Promenix

Kategori: Allmänt

Onsdag 28 oktober.

Har precis kommit in från en promenix med Thomas o Gordon, det är så skönt att gå en promenad på kvällen. Det är som Thomas säger man sover mycket bättre och Gordon tycker det är toppen att det blir en lång promenad på kvällen.

Annars tycker jag att dagen har varit som vanligt, Alize har varit hemma hos Thomas jag älskar verkligen vår lilla groda men jag får inte gjort så mycket på jobbet när hon är med. Det är mycke man ska titta på - mormor titta på mig nu, mormor kolla vad jag kan göra, mormor vad ska vi göra nu. Vi har haft henne hela veckan nu, eftersom det är höstlov och varken Anna eller Billy har varit lediga.
Har gjort färdigt för Vår lilla Halloweenfest på jobbet imorrn, allt är klart läskig fika och en bra film.
På tal om allt och inget, Jag VET inte hur jag ska göra med vaccineringen mot svininfluensan, har inte bestämt mig om jag ska ta det. I och för sig träffar jag många barn på mitt arbete men samtidigt tror jag på att bygga upp ett eget immunförsvar, vi ska snart vaccineras mot allt. Ja, jag får se hur jag gör.
Näää nu får det bli en kopp kaffe och en cigg, sen sängen för imorrn kommer vår lilla groda igen. Då ska vi iväg och rida, hoppas att det inte är för kallt, jag bruka frysa som fan

Höstdag.

Kategori: Allmänt

Tisdag den 27 oktober.

Har jobbat som vanligt, Alize o jag har pysslat på jobbet o hängt upp lite skapelser inför Halloween.
Försökte förklara för Alize vad Halloween är.
Halloweenfirandet kommer ifrån Irland och delar av Skottland, efter att många irländare emigrerade till USA så tog dom den seden med sig.Kelterna firade att skördesäsongen var över och man hade ljuslyktor i form av rovor, som man skar ut ansikten på. Kallas för Jack-ò- laterna. Till Sverige kom den redan på 1950-talet, men började inte firas riktigt innan 1990-talet.
Halloween betyder All Hallows Eve ( alla helgons afton)
Alla helgons dag är en kristen högtid, till minne av de döda. Då tänder man ljus på anhörigas gravar. Numera blandar man ihop dessa högtider, jag tycker inte att det gör något, men man ska ändå veta vad dom olika högtiderna betyder och var dom kommer ifrån.
Vill man läsa mer ska man gå in på WIKIPEDIA.
Så på fredag ska vi som vanligt hem till Anna, Billy och Alize o fika det är en order från Alize. Hon vill inte ändra på traditioner och det tycker jag är roligt. Det har hon efter Anna som är noga med traditioner.
Kommer att sätta in bilder på vår lykta och Alize utklädd.
Nu ska jag sätta mig o titta på TV ta en cigg och en kopp kaffe.

Dagar med Alize

Kategori: Allmänt

Måndag 26 oktober.

Klockan kvart i åtta dök vår lilla groda upp iklädd pyjamas, kröp ner till oss. Denna vecka är dom lediga från skolan (höstlov) och då ställer vi upp. Idag har hon varit med mig på jobbet, det är ju tur att jag har ett sånt jobb så hon kan vara med mig. Först åkte vi och hämtade Elin sen bar det av till Axfood för att handla lite till gården, sen åkte vi om Hajen köpte lite mat tog oss en god middag på gården. Sen kom Suss och då var hela gänget samlat det är så mysigt ho oss.
Vi har pyntat lite till torsdag då vi ska ha en liten Halloweenfest på gården. Vi har gjort spöken, girlanger och imorrn ska vi rita fladdermöss och hänga upp på väggarna.Har oxå gröpt ur en pumpa som vi sätter ljus i sen. Ska oxå bjuda på nåt "läskigt" att äta. Många undrar nog har hon inget annat att skriva om, än sitt barnbarn jo det har jag men Alize är vår diamant o vår lilla groda. Hon är mycke hos oss, vi försöker att ställa upp så mycket vi kan och orkar o hon tycker det är roligt att vara här.
Vi ska ha henne hela veckan om ingen annan kan ta henne, men hon får så gärna vara här. Anna kan inte ta ledigt nu, när hon börjar nytt jobb nästa månad. Jag är så glad för hennes skull att hon har fått ett jobb som hon förhoppningsvis kommer att trivas med. Anna har jobbat o slitit sen Alize var 9-10 mån och det har varit tufft många gånger men hon är envis. Blir man mamma vid inte fyllda 19 år så får man växa upp och bli vuxen och det har hon klarat bra. Så jag önskar henne all lycka med det nya jobbet. Grattis gumman detta är du värd.
Vi har varit ute och gått en lång promenad Thomas o jag givetvis så var Gordon med oxå. När vi kom hem mötte Howie oss då ville han in och ha MAT förstås, sen lägga sig i soffan.

Nu blir det ingen kopp kaffe och cigg tog jag när vi var ute och gick, hälsosamt vaaaa!

Torgdag

Kategori: Allmänt

Söndag 25 oktober.

Idag skulle Anna, Alize o jag stå på torget och sälja lite böcker. Det har ju varit en sån söndag innan, där man har möjligheter att sälja saker som man inte använder, men tycker är synd att slänga.Men som det regnade så gick inte det, Alize var så sur men vädrets makter rår man inte på. Hon sa ett par väl valda ord till sin mamma barn kan vara ganska grymma ibland.Hon vet precis hur hon kan såra sin mamma. En mamma som kör henne till dans varje tisdag, ser till att hon får rida varje torsdag och hittar på mycket med henne. Men Alize hade blivit lessen sen och sagt förlåt, för hon mena inte så. För hon älskar sin mamma väldigt mycket dom är ett starkt team. Regnandet fortsatte till efter middag , så jag tog en vända hem till mamma o pappa. Mamma hjälpte mig med att nåla ihop Alize tröja, har aldrig stickat med raglanärm innan. Men nu är den färdig och den blev jättetuff hoppas att hon vill ha den verkar som att det är viktigt vad man har på sig i skolan. Kan bli retade om inte kläderna är "snygga".

När regnet hade slutat gick Thomas o jag en lång promenad runt hela Apelviken det var skönt.
Anders var hemma o åt men han var inte på speciellt gott humör, hans älskade lag Man United förlorade över Liverpool ( Billys lag) han hade fått ett litet meddelande av Billy med en smilegubbe.
Men han fick trösta sig med middag hemma hos mamma o pappa.

Igår var jag hos Anna vi hade "tjejkväll" Anna, Alize, Tova och jag tittade på film och åt massa onyttigt.
Har förresten köpt pumpa idag skall gröpa ur den imorrn och göra ett vackert monster av den. Tänkte ta den till jobbet på torsdag så kan jag ta hem den sen till fredag
Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

Hjälp

Kategori: Allmänt

Fredag 23 oktober. Förstår inte vad det är med datorn eller är det mig det är fel på. Går inte att få fram annan stil på texten, måste vara mig det är fel på. När jag köpte den första datorn så sa ungarna det är en jäkla dyr skrivmaskin du har. Det är nog fortfarande så, men jag har annat att göra än att sitta vid datorn, tycker om att se på människor jag pratar med. Nog om detta igår var det ridlektoiner och Alize träna dressyr, hon börja bli jätteduktig hon lär sig nåt nytt varje gång medan mormor står och fryser. Men vad gör man inte för lilla grodan.Hon ska få vara med o tävla till våren inte dåligt. Sen efter klockan fem bar det av till GeKås, Anders, Alize och jag. Anders skulle ha en jacka inte så förtjust i att handla där men är man som han arbetslös får man tänka om. Fick tag i en snygg jacka för endast 300 kronor, han har lite svårt för det där med kläder, är man 1,95 lång är det inte alltid så lätt. Jag köpte faktiskt två st tröjor och Alize fick en jättehäftig tröja och leggings till. Tycker att det är lätt att köpa kläder till henne, för Anna vet att jag skulle aldrig köpa nåt som inte hon tycker om. Det är viktigt nu med kläder för Alize hon måste få bestämma lite själv, men bara lite för annars kan det blir stövlar med klack, vilket jag vet att Anna inte vill att hon ska ha. Just nu blir jag attackerad av vår katt, vet inte vad jag har gjort för ont han får sina ryck. Får trösta mig med en kopp kaffe o en cigg.

Stackars Gordon

Kategori: Allmänt

Onsdag 21 oktober.

Idag var det jobb igen, saknar Anna ( min arbetskamrat)nu när hon är hemma.Har ritat o klippt på jobbet idag gjorde lite roliga figurer som jag ska klistra upp på ridån. Vi har en scen som ungarna använder sig av när dom ska spela. ridån är ett gammalt svart tyg som ser allmänt tråkigt ut, så jag tänkte pigga upp det med lite roliga figurer.
Måste gratta vår dotter som blev erbjuden ett nytt jobb idag, hoppas att hon tar det. Det passar henne, vi ska hjälpa till med Alize. Man måste prova lite nytt och hon klarar detta galant.

Gordon ligger här vid mina fötter och ser jätte lessen ut, han är kär och får inte träffa bruden. Det är alltså en tik som höglöper här i närheten och vi råka träffa henne när vi var ute, det blev kärlek vid första ögonkastet. Hon vek undan svansen så fint det var som hon ville säga- välkommen till mig.
Han skrek hela vägen hem, var rädd att han skulle få hjärtsnörp den gamle gubben. Nu ligger han här och tittar så olyckligt på mig för att det inte blev nåt.

har just tagit en kopp kaffe och en cigg.

Personaldag

Kategori: Allmänt

Tisdag 20 oktober

Klockan 11 idag åkte hela gänget fritidsledare till Göteborg, för att umgås lite. Vi gör så ett par gånger om året vi reser iväg och hittar på nåt skoj tillsammans.
Nu var det klättring som gällde, det var roligt för dom som kunde, men jag har ju ont i min axel så det gick inte att klättra. Men mina jobbarkompisar var skitduktiga.

Vid fyratiden var vi hemma ocd ringer TELEFONEN och det var ifrån skroten som skulle plocka upp mammas o pappas bil ÄNTLIGEN har väntat en månad på detta, så det var bara att slänga sig i bilen igen och åka ut till Näs och visa vägen. Så nu har den gamle bilen gått till dom sälla motorvägarna.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

TV:n SÖNDER

Kategori: Allmänt

Söndag 18 oktober.

Tänk att en fyrkantig apparat kan ta upp ens liv så. Helt plötsligt har vi ingen signal, kan inte se på TV. Tur att man har dvd, men mitt program som jag vill se går på kanal 1.
Annars har helgen varit bra, vi hade Alize igår för Anna o Billy firade 2-år tillsammans. Dom var och åt en romantisk middag på John`s Place. Det var dom värda, det är jätteskoj att dom håller ihop Anna är verkligen lycklig nu och det tycker jag är så skönt. Man ser allt ordnar sig till det bästa, fast det var kämpigt ett tag. Men som det heter - man går alltid stark ur en kris och det har Anna verkligen gjort.
Igår var Alize och jag på bio och såg UPP, den var jättebra både barn o vuxna. Sen åkte vi hem till morfar och åt chili con carne och vitlöksbröd mmmmm. Istället för godis ville Alize ha fikabröd så det köpte vi på vägen hem.
Anna var snäll och färgade mitt hår idag, kanske är det patetiskt att inte vilja bli gråhårig men jag vill inte det än och det står jag för. Jag har inte ändrat stil för att jag är över 50 varför ska man det, man ska va den man alltid har varit. Det finns en del som ändrar utseende och klädstil bara för att man tror att man är häftigare då, men allt sånt lyser igenom . Man ska bara vara sig själv det är bäst.
Sen tog vi en fika allihopa det är roligt när ungarna kommer. Anders var här o åt som han gör varje söndag.
Nääää nu ska jag sätta mig i sängen o se på TV tur att vi har två apparater. Fast det bara är 1,2, o 4 som fungerar.

En kopp kaffe i sängen hör inte till vanligheterna men ikväll blir det så.

Fast ciggen får jag ta på altanen.

Ps håret blev perfekt.

Sol,sol, sol underbara sol.

Kategori: Allmänt

Torsdag 15 oktober.

Jaha vet inte om jag har så mycket att berätta idag. Alize har i alla fall varit o ridit, hon red utan sadel idag och blev longerad. Det gick jättebra hon har bra balans, så både hon o Kim var nöjda.
Nu har Alize gått och lagt sig efter att vi har ätit korv och fikat.

Så nu blir det en kopp kaffe o en cigg.

Trött och seg.

Kategori: Allmänt

Onsdag 14 oktober.

Jag har varit så seg idag och fruktansvärt trött. det är väl hösten som gör sitt. Vi fikabesök idag Micke ( Alize pappa) var här och hämta lite grejer och tog en kopp kaffe. Han såg inte ut att må så bra, men vi satt och snacka om allt och inget. Vi har sagt hela tiden att han är alltid välkommen hit. Han har varit här ett par gånger och det är lika roligt varje gång.
Sen kom Anna och åt middag hon blev så förvånad av att se Micke hos oss. Men det är så skönt att se att dom kan vara sams dom har ju dock haft ett förflutet  och har en underbar liten dotter.  När man har barn måste man kunna prata och träffas.

Nu till nåt helt annat, jag såg ett program på TV Fakta idag om organdonation. Programmet var ifrån Australien och det var en ung man som fick nya lungor, en kvinna som fick ett nytt hjärta, en man fick ny bukspottkörtel och en liten tös på 17 mån som fick en ny lever och den var från en vuxen människa. Tycker att det är var en plikt att ha donationskort. Många säger - Jag vill inte att det ska skäras i mig när jag är död eller i mitt barn. Men vänd på det istället skulle du inte vilja att ditt barn fick ett nytt hjärta om det behövdes och då är det ju ett annat litet barn som är död. Man måste ge och ta, tror inte man kan förstå hur det känns om ens barn är svårt sjuk och vet att bara hon/han får ett nytt hjärta, lever eller bukspottkörtel också är det ingen som donerar.
SÅ TÄNK EFTER skaffa ett donationskort.
Jag har ett haft i många år, spelar inte mig nån roll om dom skär i mig efter jag är död, kan jag hjälpa någon annan så är det ju jättebra.
Fast nu är väl kroppen för gammal bäst före datumen har väl gått ut hahahaha.
Men skämt och sido gör detta nu.

Nu en kopp kaffe och en cigg (säkert bra med ciggen)

Kall morgon.

Kategori: Allmänt

Tisdag 13 oktober.

När jag vakna idag så var det frost ute, nu kan man snart inte gå ut i bara tunna mysbyxor när Gordon ska på morgonpromenix. Nä nu är det varma byxor och yllestrumporna som gäller.
Så är det nu är vintern på antågande, fast jag kan tycka att vintern är lugn, det är inte så mycke måste. ( om man nu inte tänker på julen förstås)
Thomas o jag brukar tända ljus och sitta o titta på TV ta oss en kopp kaffe och bara njuta.
Vänta ni alla ungdomar det blir så för er oxå, när man har varit ihop i många år så behöver man inte säga så mycket till varandra. Utan tryggheten är att den andre finns vid sidan.

Har precis tittat på ett program som hette Plastikkirugerna. Jag tyckte det var jätteintressant eftersom jag själv har gjort en plastik operation. 1979 gjorde jag en förminskning av mina bröst, hade väntat ett bra tag men efter -10 kilo och en dålig rygg så blev det aktuellt.
Glömmer aldrig den dagen när jag blev inlagd, operationen var inte enkel och inte smärtfri. Efter ett antal timmar så väcktes jag inne på operation och en sköterska sa till mig-du blev så fin.
Det hade plockats bort nästan 2 kg, kan ni tänka er att brösten var stora. Jag har alltid haft komplex för mina tuttar, tidigt utvecklad med BH redan som elvaåring. Har fått stå ut med många kommentarer av både unga och gamla.
När jag fick se dom första gången efteråt så tyckte jag att jag hade blivit såååå fin. Läkaren hade gjort ett fantastiskt jobb jag blev helnöjd.
Många stygn, brukar säga att jag har lika många som Börje Salming. ( gammalt hockeyproffs)

Har det funnits någon nackdel, nää enda kanske är att jag har inte kunnat amma mina barn. Det blev mjölkstockning kanske inte så konstigt blir ju ärrbildningar. Men jag har haft samma härliga stund med mina barn, att ge dom mat ur flaskan. Tog mig alltid den stunden att sitta med dom i famnen och ge dom mat.
Båda har inte varit mer sjuka än andra ungar.
Vet inte om det är så vanligt att man gör dessa operationer nu för tiden, men då får man nog betala själv, vilket jag slapp.

Näää nog talat om operationer.
Nu ska jag titta på TV och sticka.
Sen blir det en kopp kaffe och en cigg.

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Måndag 12 oktober.

Då var det måndag igen, veckorna bara springer iväg. Nu är det snart höstlov och Alla helgona helgen, sen bär det av mot advent. Ju äldre man blir desto fortare går åren, men bara man njuter av sin tid så är det lugnt.
Vi tog en promenad idag Suss o jag innan vi åt middag på jobbet det var jätteskönt. Att gå och prata med Suss är bland det bästa som finns, med henne kan man prata om precis vad som helst och det är skönt.
Mitt lilla barnbarn har varit ensam en stund idag efter skolan, hon är så duktig börjar bli stor nu vill inte vara på fritids så mycke. Vissa dagar går det bra för då passar det med Anna o Billys arbetstider, men vissa dagar måste hon vara där fast hon inte vill.

Nu ska jag titta på TV och sticka
En kopp kaffe och en cigg

Sorry Sverige ingen resa till Sydafrika

Kategori: Allmänt

Söndag 11 oktober.

Hemma igen efter en trevlig weekend i Köpenhamn. Vi åkte i fredags och det första vi gjorde var att gå till Franz Jäger, han skulle kolla min tatuering. Sen bar det ut på stan en helt underbar stad att vara i.
Vi var o åt smörrebröd mmmmmmm så gott givetvis en Tuborg till det.
Sen var det att gå runt och bara njuta, stanna vid en del "vattenhål" och drack öl och frenchcoffe, det är så jäkla gott.
På lördagen var det fullt ös i Copenhagen där var ju fullt av svenskar överallt, alla pubar var fulla av blå-gula och röd-vita, dom flesta vad som sagt var fulla. Men det finns ett band mellan svenskar o danskar alla kramades och hade skoj tillsammans.
Det var som en dansk sa till mig i fredags - idag är vi vänner imorrn fiender, men på söndag är vi vänner igen.
Fast där fanns ju rötägg oxå en pub blev helt förstörd av både svenska o danska supportrar. Men polisen gjorde sitt jobb och tog hand om idioterna.
Vi åkte ju hem innan matchen hade börjat så vi fick lyssna på tåget hur det gick.
Tyvärr får Sverige inte åka till Sydafrika spela VM, Danmark vann med 1-0.
Så nu får man heja fram Danmark, men visst svider det att inte få se blå-gult i VM.
Men helgen har varit helt underbar med många goa skratt och många goa öl.

Nu ska vi strax sätta oss o äta Anders är här, sen blir det soffan med stickningen och TV.
 
Och som vanligt slutar kvällen med en kopp kaffe och en cigg.


I väntan på finjustering av min tatuering, tar vi oss en french coffe





Danska fans, med kvällen innan matchen.




Hulken, men tyvärr gick nog luften ur honom sen när matchen var slut.




Uppladdning vid Kongens Nytorv.



Heja Sverige!!!!

Tjenixen

Kategori: Allmänt

Onsdag 7 oktober.

Jaha nu va det kväll igen, dagarna går så fort så det är inte klokt. Ridning imorgon för Alize.
Måla kors i taket JAG SKA GÅ OCH LÄGGA MIG NU, det är väl första gången på jag vet inte hur länge som jag lägger mig före klockan 01:00. Har alltid gillat att vara uppe länge, tyst i huset tar mig en kopp kaffe( eftersom jag har plåtmage kan jag dricka kaffe vilken tid på dygnet som helst.) givetvis en cigg oxå man får ju inte gå ifrån sina rutiner.
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, lyssna på en ljudbok och försöka somna vilket säkert inte blir lätt.
Men jag måste ska upp tidigt imorrn, städa ,stryka gardiner så allt är färdigt till Alize ska hämtas i skolan. Sen bär det av till ridningen och korv med bröd hinner hon oxå med innan jag ska köra hem henne. Hon ska inte sova hos oss natten till fredag, för vi åker ju till Köpenhamn med våra bästa vänner Suss o Björn. Det ska bli så jäkla gött, äta,dricka och bara njuta.
Det blir nog en hel del French Coffee om jag får bestämma, det är nog den goaste kaffedrinken som finns.
Nu ska jag bara ta en cigg kaffet har jag hunnit få mig.

nattinatti

Hej alla vänner.

Kategori: Allmänt

Tisdag 6 oktober.

Idag är jag så glad, känner en enorm värme i kroppen. Kan det vara för att vi åker till Köpenhamn på fredag eller att hela familjen mår så jävla bra.
Dagen har varit som vanligt ensam på jobbet idag, städade fick besök av några gamla gårdsbesökare det var så skoj, vi satt och snacka och hade allmänt trevligt.
Tänker på Anna (vår dotter) vad hon flänger, jobbar, hämtar Alize, kör henne till dansen, sen hem och äta, göra läxan med grodan, sen dusch, lägga grodan. Sen kan hon sätta sig, så är det nästan varje dag ett fasligt farande hit och dit, inte konstigt att hon är så smal.  en dagens ros till dig.
Anders har inte hört något än från sin gamle lärare, hoppas att det löser sig snart. Han tycker att det börja bli tråkigt att gå hemma.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe, Thomas tittar på Andra Avenyn, sen blir det att sticka lite till.

Och som vanligt blir det en cigg sen.

Grattis mamma på födelsedagen

Kategori: Allmänt

Måndag 5 oktober.

Min mamma fyller 78 år idag, så vi var där och fira hennes dag. Min mamma som är varm och trygg, ställer alltid upp de sina. Fast hon kan oxå säga ifrån och då står man givakt.
jag har märkt att jag är likadan, vi har haft ett par jobbiga år, men nu lyser solen för oss alla. Vet oxå att det är många som tycker att jag är en riktig bitch, som lägger mig i,,,, men va fan det bjuder jag på. Säger aldrig något eller gör aldrig något som jag inte kan stå för, har heller inte svårt för att erkänna när jag har fel.
Huvudsaken att vi mår bra alla och det gör vi.
Nu ska jag dricka ur mitt kaffe ta en cigg.




Mamma kokar kaffe.





Här äts det tårta.




Vår lilla groda.



Pappa, Kajsa och Billy.

Storm

Kategori: Allmänt

Söndag 4 oktober

Vad det blåser i träna idag. Fast man är född på västkusten så tycker jag inte om blåst, det är ungefär som det att jag alltid blir sjösjuk-- då säger folk men du är ju född vid havet, brukar kontra med -  alla norrlänningar kan inte åka skidor bara för att dom har snö o backar.
Har gått en en lång promenix med Gordon, vi gick i skogen det var lite kusligt för det ven grenar om öronen på oss.
Har suttit och gjort lite på "presenten" som en viss person ska få, mer kan jag ju inte säga.Har precis kommit in efter kvällspromenaden med Gordon. Nu ska jag sätta mig och sticka på Alize tröja och ta mig en kopp kaffe ciggen tog jag när vi var ute.

nattinatti.

Slappadag

Kategori: Allmänt

Lördag 3 oktober.

Lite trött efter gårdagen, vi var ju hos min bror o svägerska, vi åt och drack och hade hur trevligt som helst. Alltid lika skoj vi kan prata och skratta, planera för framtiden vi funderar på att flytta till Grekland när vi blir pensionärer. Får väl se hur det blir.
Satt en stund vid hobbybordet lite inspiration fick jag så nu har jag börjat på en present till "någon" Tittade på en svensk gammal deckare Domarmordet med Per Oscarsson  håller faktiskt än.
Håller på för fullt och stickar på Alize tröja.
Nu ska jag ta mig en cigg men inget kaffe, tog varm choklad istället

Brrrr vad kallt

Kategori: Allmänt

Torsdag 1 oktober.

Nu känns det att det går mot höst o vinter, börja bli riktigt kallt ute kände det när Gordon o jag var ute. Annars tycker jag att det har varit en helt vanlig dag, med ridning hos Kim det går bättre o bättre för Alize. Hon fick ridstövlar idag hon sken som en sol.
Anna o jag hade ett allvarligt samtal idag, vad vi prata om berättar jag inte. Men man måste stötta sina barn när dom inte mår bra. Jag vet att allt ordnar sig, vet det eftersom jag har varit i samma situation. Så tar det lugnt min lilla gumma allt blir bra till slut.
Imorrn kväll ska vi till min bror o svägerska det ska bli skoj, behöver deras sällskap nu känner jag.
Ganska skrivtrött så det blir inget mer ikväll. Ska sätta mig o sticka på Alize tröja en stund till.

Kaffe har jag druckit cigg har jag rökt.

nattinatti