blixtgordon

Grattis Anders

Kategori: Allmänt

Onsdag 30 november 2011.

Idag har Anders namnsdag, han fick en peng av mig ett paket cigg av sin pappa. Vi har alltid varit lite barnsliga när det gäller barnens namnsdagar, eftersom det är Anna och Anders. Anders- Braskar Anders så slaskar julen och när Anna har namnsdag 9 december ska man lägga lutfisken i blöt ( om man nu äter det där slabbiga, många tycker det är gott)

Nu ska jag berätt nåt. I måndags var jag och vägde mig för sista gången, har gått ner 13,4 kg. Jag är väldigt nöjd, vann första pris, nu är det bara att fortsätta och gå ner mer.

Imorgon blir det bullbak och lite pyssel med Alize, min jobbarkompis brukar skratta åt mig när jag ska pyssla. För jag får aldrig gjort hälften av det jag säger, men jag blir inte besviken för det.

Nu ska jag ta och gå lägga mig




Tänkte vi skulle göra några sån här smällkarameller.

Räkningar

Kategori: Allmänt

Tisdag 29 november 2011.

Så nu var alla räkningarna betalda skönt. Man tycker att man har så mycket pengar, men sen ska alla räkningar betalas så var man av med dom pengarna. Jajja man ska inte klaga det finns dom som har det värr, det går ingen nöd på oss.

Alla julklapparna är köpta och julefriden börjar ta fart tycker jag.

idag har min kollega och jag varit och fått oss en god behandling i form av massage och bad på Kusthotellet skööööönt, nu är man som en annan människa.

Ska försöka pyssla lite idag om jag hinner, ska göra strutar att ha i granen, sådana fick man godis i förr.

Tack och hej leverpastej.


Visst ser det mysigt ut.

En dag på IKEA.

Kategori: Allmänt

Lördag 26 november 2011.

Idag stack vi till IKEA, Anna, Anny, Alize, Anna och jag. Tänk att det var A-laget som släppte loss där. Vi skulle inte ha något speciellt, men det blir alltid för ett antal hundra-lappar ändå. Jag fick köpt lite ljus och julgransdekorationer, ska ha vitt i granen i år.

Vi gick och åt ett gott julbord, vilket har varit Alize önskan i par år. Nu fick hon det och tyckte det var gott. Alize köpte julklapp till Anna och Billy, men det kan vi ju inte skriva här vad det är.

Nä nu ska jag ut strida i stormen m.a.o Gordon behöver gå ut.








Tjejerna är trötta.

Pust och stön.

Kategori: Allmänt

Torsdag 24 november 2011.

Tycker att dagarna inte räcker till, får inget gjort sitter mest i bilen och kör. Anders vill ju så gärna övningsköra, men det tar så mycket tid och jag har lite annat att göra. Men det kommer en tid när han ska få köra mig.

Hämtade Alize idag, hon har inte ridit så det var faktiskt gött att slippa det. Vi var och fika på Automobilklubben en stund. Sen hade morfar gjort pizza när vi kom hem.

Skulle egentligen ha pysslat, men grodan var inte så pigg på det.

Så nu sitter jag här och tittar på en gammal 80-tals serie Tracys hämnd, den är faktiskt riktigt bra. Handlar om Tracy som blir oskyldigt dömd och hamnar i fängelse. Där planerar hon hur hon ska hämnas på dom som satte dit henne. Men av någon anledning tar hon in sig på brottets bana med skicklighet.


Riktigt 80-tal

En helt vanlig dag

Kategori: Allmänt

Onsdag 23 november 2011

Jaha precis som jag skrivit, så har dan varit en helt vanlig dag. Inget speciellt har hänt på jobbet. Men jag har mina tankar hos Anna och hon vet varför. Men allt kommer att bli bra.

Imorgon kommer grodan, vi ska julpyssla vad vi ska göra kan vi inte tala om. Ska också ligga på och köpa två biljetter till Black Sabbath som ska spela i Malmö den 2 juni 2012. Vilken sommar först Sabbath sen Sweden Rock det blir tufft, men vilken SOMMAR.

På lördag ska vi åka till IKEA och köpa julklappar Alize, Anna N, Anny och kanske Anna och jag. Vi ska äta julbord och ha det riktigt trevligt.




Kanske blir det något sånt här.

yes yes yes!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Måndag 21 november 2011

Nu har jag kommit ner till den magiska gränsen, jag har gått ner 10,7 kg. Jag är så glad, nu är det bara till att fortsätta. Ska försöka ta 5 kg till innan jul, så har man lite att äta upp sig på hahahaha.

Just nu sitter jag här och tittar på en gammal film från 80-talet, den är faktiskt skitbra. handlar om hur det var i USA under 40 år från 20-talet och fram till 60-talet. Så jag hinner inte skriva mer nu måste se färdigt.




Det är sån här mat som gäller nu.

Vårväder.

Kategori: Allmänt

Söndag 20 november 2011.

Vilken dag, som om det vore vår ute. Gick en powerwalk och då menar jag det, snabb mycket snabb gång. Pulsen snabb, man kan känna hur förbränningen ökar yeeeeesssss. Sen var det dags att gå med Gordon, vi gick och köpte tidningen. Sen bär det av och hjälpa Anna att träna Agne.

Igår hade vi kranstillverkning på Automobil klubben, drack glögg och sen blev det en hummersoppa, tyvärr är våra medlemmar dåliga på att komma, så vi var inte många men vi hade skoj vi som var där.

Nästa helg är det första advent, kan inte fatta det, tiden går så fort och snart kommer bebisen hoppas vi.


Här kommer lite bilder på våra adventskransar, gjorde en till Anna hon har nog med allt annat att ordna med, vet ju vad hon har för smak. Att det ska vara mycket svart och vitt.


Nu kommer nog Anna och Agne snart så det är lika bra att göra sig klar.




Annas krans


Min krans ( ciggisarna syns tyvärr)

Mys i soffan

Kategori: Allmänt

Torsdag 17 november 2011

Jaha nu ligger man här i soffan och bloggar, tycker att sena kvällen är helt underbar. Det sitter i sen ungarna var små, allt var lugnt, tyst och ungarna sov tryggt i sina sängar. Då njöt jag av kaffet och ciggen.

Dagen har varit som alla andra torsdagar, gå ut med Agne och sen köra lilla grodan till ridningen, jag tycker allt är lika roligt. Missförstå mig inte, jag tycker det är roligt. En helt underbar liten tjej, som gärna vill visa sin talang på hästryggen. Den 27 november ska hon dansa på torget, avslutning på dansen. Sen drar hon och jag till GeKås, har lovat henne att vi skall köpa julklappar till mamma, Billy, Agne, Manson och Anders.

Imorgon är det Annas födelsedag, tänk att hon är 29 år kan inte fatta vad åren har tagit vägen. Vi ska dit imorgon kväll och lämna paket och ta en fika.



Kanske blir det en tårtbit imorgon

Bra ha dag

Kategori: Allmänt

Onsdag 16 november 2011.

Sitter på jobbet och bloggar har inget speciellt att göra, ungarna är och skejtar och här är så lugnt.

Igår var i på GeKås, lika förvånad varje gång hur mycket folk handlar. Kundvagnarna är överfulla och folk bara köper och köper. Förr brukade vi ( Anna, Anders och jag) slå vad om hur mycket folk hade handlat för. Alltid nåt att titta på när man står i kön och väntar. Vi brukade lyssna och höra när kassörskan sa summan. Den som förlora fick bjuda på fika.

Fick köpt lite saker till mig själv och till grodan, även bebben fick lite. Jag köpte mig en onepiece, trodde aldrig att jag skulle komma i en sån. Men nu har jag gått ner 10 kilo så den satt faktiskt bra. Förbannat skön att ha på sig, längtar till ikväll när jag får ta på mig den.

Nu tycker jag att man kan börja nedräkningen för Anna och Billy, lite orolig är jag allt.

Nää nu blir det lite kaffe och mys med ungarna på Gården.


Man kan ju inte säga att dom är snygga, men förbannat sköna att ha på sig.

Då var det söndag igen.

Kategori: Allmänt

Söndag 13 november 2011

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Alezandras födelsedag. Det är ju Fars dag också, så vi har firat Thomas idag. Barnen var här och åt middag, fläskkotlett, rödkål, brysselkål och äppelkaka med vaniljsås till efterrätt.  Det var gott som attan.
Igår skulle Hardcore Superstar spelat på Societen, men sångaren blev sjuk  det blev inställt. Det var ju jättetråkigt, men dom ska göra en spelning sen i Varberg. Men kvällen blev lyckad ändå, dom fick dit band på kort varsel Katana och Egonaut hörde bara det första bandet och tyckte dom var bra. Nu är det dags att påbörja en ny vecka, sen är det inte långt kvar till bebben kommer.

Det ska bli så jäkla spännande hoppas att allt går bra, man är allt lite nervös.

Jag har fått min bok som jag beställde Zlatans självbiografi.

Om du vill ha rikedom, så bygg först upp en rikedom av kunskap.
Jeffrey Gitomer








En solig dag

Kategori: Allmänt

Torsdag 10 november 2011.

Vilken dag det varit idag, innan jobbet gick jag en promenad med Agne. Han fick springa på ett stort fält och jaga en pinne, vilken glädje när han hitade den.

Sen var det att köra Alize till ridningen, jobbet igen och sen på kvällen var det Tvååker medborgarhus och lyssna på polisen om droger och konsekvenserna av dom, mycket intressant.

Kommit hem ganska trött, men jag är uppe en stund till.

Orkar inte skriva mer nu.

Godnatt

Hmmmmm!!!!!

Kategori: Allmänt

Onsdag 9 november 2011

Vistte inte vad jag skulle skriva som överskrift, så därför blev det tänkande. Snart bär det av med en promenad med den "gamle" Gordon, ska se hur långt han orka gå idag. Tycker att han ser ganska pigg ut idag, då får man passa på. Sen bär det av till jobbet och ta sig an ungarna till kl 21 ikväll.
Känner mig så lyckad,,,,, nu när jag har tagit nästan 10 kilo. Alla gamla byxor går på och jag har köpt nya kläder, inte jobbigt att böja sig eller att gå i trappor. Tänk vad livet kan bli lättare hahahahaha, nu kommer bara det svåra sen. ATT KUNNA BEHÅLLA VIKTEN oftast är det som är jobbigast. Det är så lätt att äta något gott, men bara man vet hur mycket man behöver motionera för att förbränna det, så brukar det lösa sig.
Men jag är ju så glad i godis, choklad och fikabröd (bullar, kakor och frallor) så jag är nöjd med mitt resultat nu. Men än återstår det ett antal kilo, tar jag 5 kilo till innan jul, ska jag vara nöjd.

Näääää nu får jag göra mig iordning Gordon går här och tittar på mig.

Så nu bär det av ut i skogen.








Fyyyyy vad jag fryser.

Kategori: Allmänt

Tisdag 8 november.

Började dagen med en promenix med vovven, sen blev det till att gå ner till Kusthotellet. Där träffade jag mina kära arbetskamrater, vi började med fika, sen blev det allvar med planering av framtiden. Sen blev det en god buffè och sen blev det mer snack. Avsluta med kaffe och sköna bad och bastu hääärligt.

Kom hem sen åkte Anders och jag köpte ett spel ( fattar inget av det) Call of Duty tror jag det heter, köpte också en liten julgran till Alize. Den ska hon ha på sitt rum och klä den med kulor som jag har köpt.
tycker att storasyster Alize ska få ha det. Hon ska få något fint sen när bebisen har kommit.

Nää nu ska jag ligga i soffan och bara njuuuta.

Förr måste man vara skådespelare för att bli stjärna.Nu är det precis tvärtom.
Francoise Rosary



tjoho här är jag

Kategori: Allmänt

Måndag 7 november 2011.

Idag börja dagen tråkigt, med att Anders ringde och sa att han inte orka gå till Klara och jobba. Han mår så dåligt av att vara där. Jag tycker det är så tråkigt att han inte kan få lite flyt på sitt liv. Dagen gick på som vanligt på jobbet. Anders skickar ett mess - Kan du ringa upp mig? Mamma! jag har fått jobb börjar imorgon i Halmstad HÄRLIGT.

Vi firade med att han övningskörde ut till Ringhalls och lämna av en kompis där. Han skulle börja sitt nattskift halv elva.

Jag var också och vägde mig idag, fick ett pris för. JAG HADE GÅTT NER MEST, nu är det bara 9 hg kvar. Sen har jag tagit 10 kilo. Faaaan vad bra.



Visst ser det gott ut.



Jag får mer och mer det intrycketatt man förväxlar frihet med fräckhet.

Gino Cervi.



Middagsgäster

Kategori: Allmänt

Lördag 5 november.

har gått en promenad med först Gordon och sen med Anna och Agne. Får dela upp promenixerna för Gordon orkar inte längre ta dom långa. Sen köpte jag några julklappar till Alize kalender. Ikväll kommer Anna, Billy och Anders hit och äter det ska bli trevligt. Vi har så skoj tillsammans och det är roligt så länge dom vill komma hit och umgås med oss.

Nu ska jag gå ner och ta en promenix igen och sen blir det duschen, det luktar såååå gott från köket Thomas han kan det där med matlagning.

Nu har jag fixat biljett till nästa helg, Hardcore Superstar det ska bli skoj. Har aldrig hört dom live.

Sen kväll

Kategori: Allmänt

Onsdag 2 november 2011

Nu var denna dagen över, tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt. Skulle ha öppet på Gården till 22, men killarna blev lite trötta på varandra så vi stängde.

Alize har varit hos morfar hela dagen, Anna kom och lämna henne så slapp jag köra och hämta henne.

Tittade på TV 1 ikväll om en familj, där pappa blev anklagad för att utnyttjat sin ena dotter sexuellt. Han var helt oskyldig det gick att bevisa, ändå tog man barnen ifrån dom. Sen blev det bara värre och värre, en åklagare hittade en frekvens på en semesterfilm på 45 sek. Töserna lekte efter en dag på stranden, dom var nakna och den stora tösen kittlade den lilla. Åklagaren får det till att storasyster gör samlags rörelser med sin lillasyster och då blev mamma anklagad för att spelat in barnpornografi. Sociala myndigheter ville inte ge sig, man tog barnen ifrån dom i 63 dagar. Alla bevis och förhör visade att föräldrarna var oskyldiga. Tillslut fick dom hem sina barn, men socialamyndigheter tycker inte att dom har gjort fel. Man fick se när föräldrarna fick beskedet att dom var friade. Då kom nästan tårarna på mig, vilken makt myndigheter har

Det var väldigt gripande att se detta programmet, inte utan att tårarna kom.

Nu ska jag gå och lägga mig.

Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så.
William James.

Vinter?

Kategori: Allmänt

Tisdag 1 november 2011.

Jaha nu går vi in i november, tiden går så fort. Fast nu är det ju roligt att vänta på vintern, eftersom bebben kommer snart.
Jag var sååå trött idag, vi hade övernattning på jobbet och ungarna sov inte på hela natten. Var nog uppe tio gånger och sa till dom, men inte att dom löd. Så dom som hade varit igång värst, dom fick skura tunnan och det gjorde dom utan protest.
Efter en välbehövlig vila, ringde Anders och ville övningsköra så då bar det av ut på vägarna.det går riktigt bra nu, så nu är det nog dags att köra upp. Han ville träna lite av varje så han körde ut mot Näs, när vi kom dit såg vi en bil på gården och undra vem är det?
Då såg vi att det var Alize, Anna och Agne som skulle gå en promenad, så vi gick med dom. Agne sprang som en galning han älskar att springa runt i trädgården och leka.

Nu håller jag på att koka upp lite fisk som jag tänkte äta sen, ihop med rårivna morötter och creme fraiche.

Övernattning

Kategori: Allmänt

Måndag 31 oktober 2011.

Ligger här på jobbet och skriver, ungarna tänker inte somna i första taget. Nu är det nog sista gången vi har övernattning. Dom lyder ju aldrig och jag förstår inte varför dom ska ropa så.  Hoppas att dom somnar inom en timme, jag ska nämligen upp klockan 6:30 för att åka hem och gå ut med Gordon.