blixtgordon

Hundutställning

Kategori: Allmänt

Lördag 31 mars 2012.

Bar iväg till Halmstad och hundutställning, det var skoj att se alla schäfrar. Fast jag måste säga att Agne är inte mer gapig än andra. Tyckte dom skällde ganska bra allaihopa. Vi fick aldrig sett Maj-Britt, Ankis gamla tik hon skulle gå i veteranklassen, Alize är ju fortfarande inte helt ok från sin förkylning och det finns inte mycket som är så kallt som ett ridhus. Innan vi kom hem åkte vi om Coop och gissade på vikten på påskägget. Tänk om jag vinner, jag ska inte ha för stora förhoppningar eftersom jag aldrig vinner någonting.

Näha nu ska vi äta sen blir det Jägarna 2.

Mormors goa Agne.Jägarna 2


Trött!!!!

Kategori: Allmänt

Tisdag 20 mars 2012.

Jag är så fruktansvärt trött, vet inte varför???? Är det kanske för att jag har svårt att sova på nätterna, är vaken varannan timme. Varm och svallar gör att man får gå upp och gå jut på altanen. Så är det att gå in i tredje fasen i sitt liv.

Annars har dagen varit som vanligt, körde killarna på gården till Stures Bröd, där dom bygger skejtmöbler. Har lovat dom att jag ska köra dom varje tisdag, så får deras föräldrar hämta.

Nu ska jag ta och gå med Gordon, sen blir det sängen.Jaha

Kategori: Allmänt

Söndag 18 Mars 2012.

Nu var det ett tag sen igen, ska försöka att skärpa mig. Igår hade vi fest för våra bästa vänner, hade hur trevligt som helst och Tommy höll ett tal till Thomas det va så fint. Han prata om deras gemenskap och långa vänskap, mycket rörande.

Annars tycker jag att vardagen är ganska vanlig.

Tycker att det är svårt att skriva om viss saker, vill inte lämna ut allt det är ju så att vissa går bara in och läser för att se om där står nåt som dom kan hänga upp sig på.
Man har ju en öppen blogg för att folk ska kunna skriva vad dom vill, läser en del bloggar dom är bra.

I torsdag hade vi vår lilla pärla

Hurra hurra Thomas födelsedag.

Kategori: Allmänt

onsdag 14 mars

Idag fyller min käre Thomas 60 år, kan inte fatta va åren tar vägen. Idag för 30 år sen fick han den finaste present man kan få. Fick reda på att han skulle bli pappa, vi var i Köpenhamn och firade han dag.
60-årsdagen firar vi hemma bara han och jag, barnen kommer på lite fika. Sen blir det fest på lördag med vänner, Micke, Maggan, Tommy, Jeanetter, Björn och Suss det ska bli jättetrevligt.

Helgen efter tar vi mamma, pappa, Anna, Billy, Alize och Joey. Då vi också ska fira Anders som fyller 26 år. Brukar göra så eftersom Thomas och Anders bara fyller med en veckas mellanrum har vi alltid gjort.

Ha en bra dag, det tänker jag ha.

Ps Vår lilla groda kommer till oss imorgon, det ska bli skoj. Hon är numera hos sin pappa varannan vecka, men bryta traditionerna att komma till mormor och morfar går inte att ändra på. Längtar faktiskt efter henne, brukar ju prata med henne ett par gånger i veckan och nu har det inte blivit så.Står pannkakor med lönnsirap på menyn. hon brukar få bestämma vad vi ska äta när hon är här. Hon har ju också sim arm i gips efter ett fall med hästen, men inget brutet bara ett sätt att hålla armen stilla.

Äntligen verkar det som våren har kommit, fåglarna sjunger, det är ljust länge och värmen börja komma.

Humöret blir bättre och man ser framåt på nåt vis och att kommer att lösa sig till det bästa. DET VET JAG

Ja nu är våren kommen.

Kategori: Allmänt

Söndag 11 mars 2012.

Vilket underbart väder idag, Anna och jag gick en långpromenad. Hade Agne och lille Joey, vi pratade och pratade. Vi kan prata om allt och ibland känns det skönt att bara snacka om allt eller inget.
Anna tycker att det känns konstigt, för Alize ska vara hos sin pappa nu hela veckan. Vet att hon längtar efter henne, dom är så tajta och har alltid varit det. Får uppmuntra henne så gott det går. Hon har ju lille Joey hemma och han sprider glädje och skiner som en sol. hon har lovat Alize att ringa varje kväll och säga godnatt. Dett är första gången grodan ska vara hos sin pappa 1 vecka.

Vår lilla groda ramla av hästen igår, så nu blir det gips en vecka. Att hon ska ha gips beror på att hon ska hålla armen i stillhet och ha mindre smärta.

Har pratat med Anna nu och hon tycker det är konstigt hemma, men det ska nog gå bra. Alize får väl ringa och prata med mamma om hon längtar.

Nu ska jag titta på filmen Taken med Liam NeesomJag finns här fortfarande.

Kategori: Allmänt

Onsdag 7 mars 2012.

Jag har inte lämnat denna planeten, fast man kan tro det. Har bara inte haft lust eller ork att skriva, men ska dock bättra mig och sätta igång.
Allt flyter på som vanligt, nu är det två födelsedagar i mars. Först Thomas 14 blir 60 år, sen Anders 21 26 år.

I söndags döptes vår lille goe Joey Alfred Andersson han är bara så go. Alize hällde upp dopvattnet och såg så stolt ut. Anders och Kajsa bar till dopet, Joey skötte sig bra, precis som vi andra gjorde.

Jag längtar så efter min lilla groda, nu ska jag hämta henne imorgon och sen ska vi ha mysigt hela torsdags-kvällen.

Nu kommer jag inte på mer just nu, men som sagt va ska bättra mig med att skriva.