blixtgordon

Sportlov.

Kategori: Allmänt

Måndag 29 Februari 2012.

Jaha då är det dags för sportlov igen, idag hände det inte så mycket på gården. Vi har varit på Rådhuset och hjälpt till med Livekarusellen, jag tycker det är roligt.

imorgon ska vi hitta på nåt på gården, men nåt jag inte kan fatta är varför ska det hända så mycket på lovet. Allt händer då, finns ett enormt utbud av aktiviteter att göra. Ungar kanske bara vill vara och slappa och sova länge på morgonen.
Vi ska ju i alla fall hitta på lite, det blir film, god mat och kanske bowling få se.

Vad är definitionen på ett gott vin? Det ska börja och sluta med ett leende.
William SokolinLördagkväll.

Kategori: Allmänt

Lördag 18 Februari 2012.

Idag trotsade vi vädret och åkte ner till Björkäng och gick en promenad. Vi är alltså Anna, Agne, Joey och jag, Alize var i stallet och hjälpte till. Hon ringde och sa att hon stannar hos Anny över natten, hon trivs så bra där.
Vi var så kalla när vi kom hem, Anna och jag inte dom andra bägge. Den ene låg skönt i sin vagn och log medan den andre sprang som om han hade eld i baken.
Det tog flera timmar innan jag fick upp värmen igen.
Vi gick inne på campingen, det var konstigt att gå där nu denna årstiden. Inte en människa så långt ögat kan nå, sen om ca två månader börjar dom komma (badgästerna)

Nu sitter jag här och tittar på en serie på kanal 6 Hell on wheels, jättebra.
Handligen: Året är 1865, inbördeskriget är slut, Abraham Lincoln är död och den första transkontinentala järnvägen börjar att byggas.
Tjo hej.

Kategori: Allmänt

Onsdag 15 Februari 2012
Har inte skrivit på ett par dar, blir så ibland. Kan glädja alla med att det var ingen farlig knöl i bröstet. Kan säga att jag är så glad, för visst har jag trott det värsta. Nästan planerat att: skulle det va cancer skulle jag ta bort bägge brösten varför chansa. Pratde med Thomas om det och han tyckte likadant. Vi har varit ihop förlänge för att par bröst ska bestämma.

Nu mår jag sååååå jävla bra, känner mig glad, vacker och stark.

Imorgon blir det kalas hos Billy och Anna, Billy fyller år. Bästa svärsonen man kan få.

Den tunnaste strängen ger den finaste musiken

Norge.

Ett skönt besked.

Kategori: Allmänt

Måndag 13 Februari 2012.

Idag var jag och fick besked om nina knutor i bröstet. Puhh det var inget, men jag ska dit igen om 6 veckor och kolla en gång till.


Det känns skönt kan ju inte hjälpa att har varit orolig.För jag har varit skitnervös, sovit dåligt på nätterna och många tankat har farit genom huvudet. Har liksom inte tid att bli sjuk nu, har ju två underbara barnbarn som jag måste följa när dom växer upp.

Nää nu ska jag bara njuta av resultatet.

Godnatt.

Kort dag

Kategori: Allmänt

Onsdag 8 Februari 2012.

Skulle jobbat ikväll, men fick rycka ut och hjälpa Anna och Billy. Vår lille rumpnisse fick åka till doktorn, som sen skickad en akutremiss till Halmstad barnakut. Han kan ju inte bajsa den lille stackaren, har inte gjort nåt på nästan 14 dagar. Men där fick han smärtstillande och magmassage och vips så kom bajset. Nu ska dom fortsätta med laktolos, tills magen kommer igång. Vissa barn har inte utvecklat det med sina tarmar och vår lille Joey är en av dom.
Jag fick åka och ta hand om Alize hon behöver hjälp hon också, hon är så duktig vi gick ut med Agne och sen duschade hon. Sen gjorde vi iordning fika till Anna och Billy kom.
Nu är jag förbannat trött men glad, för när jag åkte från Anna och Billy så log vår lille rumpnisse. Han såg så nöjd ut.
Nu kan jag sova gott inatt, hoppas Joey gör det också. För nu tycker jag att Anna börjar se trött ut. Väldigt trött.

Jag undrade alltid varför inte någon gjorde något åt det;tills jag insåg att jag var någon.
Lily Tomlin.

Segt idag.

Kategori: Allmänt

Måndag 6 Februari 2012

Tycker att jag är seg, vet inte hur jag mår egentligen. Säkert är jag orolig för undersökningen nästa måndag, ska fira riktigt ordentligt om allt är ok.

Vintern håller ett grepp om oss än, skulle ju bättre väder nästa vecka. Nä nu skriver jag bara för att jag ska. Så jag lägger ner detta och tittar på TV.

Många människor blir stressade av att behöva skaffa mer pengar för att ha råd att ta det lugnt.
Otto Ludwig.

Jaha då var det söndag igen.

Kategori: Allmänt

Söndagdom  5 februari 2012.

Fy vad helgerna går fort, men jag älskar ju mitt jobb så det är inte tråkigt med måndagar. Börjar morgondagen med att göra ombesiktning av bilen ( håll tummarna nu) sen börjar jag ta mig till jobbet.

Idag har jag varit hos familjen i Trönninge och vi var ute och gick med vovven. han är sååå himla go, bara kunde varva ner lite.
Sen bar det av på medlemsmöte i WAC, go mat när jag kom hem. Kokt höna och currysås jammi.

Fick tid hos doktorn den 13 februari, ska göra ett ultraljud på mitt bröst hoppas att det blir goda nyheter efteråt.

Den som säger att det är omöjligt ska inte avbryta den som håller på att göra det.
Kinesiskt ordspråk.

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Lördag 4 Februari 2012.

Idag blev det färd till Falkenberg för att besöka min brorsdotter Alexandra m. familj.Deras lilla dotter Sally fyllde 1 år, vad det har gått fort. Det är så roligt att träffas och det är många kramar och glada skratt. Det var Anna, Joey, mormor och jag ( morfar orkade inte följa med). Sen kom min bror Micke (Sallys stolta morfar) Kajsa, Amanda och Frida. Sally fick många presenter: lampa som var en liten björn, kläder, en stol som spelade musik och massa knappar att trycka på, trehjuling och en liten docka.

Alize var inte med, hon var på musical Jesus Christ Superstar med sin pappa och hans familj.
Nu sitter jag och tittar på TV, psst är jag en av få som inte ha sett Melodifestivalen. Jag brukar inte titta på den, tycker att det är så märkvärdigt. Tacka vet jag förr när Abba, Herreys och varför inte Lordi var med. Då var det klass på musiken.


Man är alltid så lycklig eller olycklig som man tror.
Drottning Kristina.

Sally visar sin fina lampa.


Visste är den fin lampan.

Klart att lille Joey ska vara med på bildLite glad tjej.


Alexandra tar hand om Joey.

Helg igen

Kategori: Allmänt

Fredag 3 Februari 2012.

Veckorna bara springer iväg, bara kylan försvinner lika fort. Jag är så vansinnigt trött på den här förbannade kylan. Inatt var det -14 grader och där är gränsen tycker jag.

Idag blir vår ena lilla juvel 2 månader Joey, det är inte klokt vad det går undan, han är så jäkla go och söt. Bara han kunde sluta ha så ont i magen, men det blir ju bättre snart hoppas alla.

Jag har fått tid på röntgen nu, skönt lite orolig är jag ändå. Man kan ju inte veta, men givetvis hoppas jag att det inte är nåt allvarligt. Skulle det vara det, så ska jag klara det också.

Men vad är det mot dom stackars föräldrarna som miste sina barn i olyckan i Thailand, då är ju mitt bara en bagatell.

Upp med hakan Annika, imorgon ska vi åka och fira min brors lilla dotterdotter hon fyller 1 år lilla goa Sally.

De som försöker ge skrattet en metafysisk förklaring är sällan några muntergökar.
Francois Voltaire.

Vår lille Joey.

Tankar.

Kategori: Allmänt

Torsdag 2 Februari 2012.

Tänker på en go tjej som skulle fyllt år idag, men som omkom i en brand för ett år sen. Carina och Mats tänker på er och att ni inte har er lilla goa Lisa hos er. Men jag vet att hon finns där någonstans och ser till er och sina syskon. Denna dagen har varit tung på nåt vis, tänker på Lisa, på Tobbe och hans flickvän och vänner som inte heller fick stanna kvar hos oss.
Tänker på alla anhöriga och hur dom har det.
Sen kan jag inte släppa att tänka på, min knuta i bröstet tror inte att det är något allvarligt trodde inte doktorn heller. Men jag får vänta att vara nöjd efter mammografin. Visst blir man rädd och tankarna far runt i huvudet, jag har inte tid att vara sjuk.

Men nu ska jag tända ett ljus ikväll här på bloggen, för Lisa och Tobbe och hans vänner.


Livet kan ändras dag från dag.

Kategori: Allmänt

Onsdag 1 Februari 2012.

Nu har hänt igen, fyra unga liv har släckts. Fyra glada ungdomar från Varberg omkom i en trafikolycka i Thailand.
Fyra glada ungdomar åker till Thailand på semester för att njuta av värme, natur och ett härligt uteliv. Fyra glada ungdomar kommer inte hem för att fortsätta sitt liv och prata om minnen från Thailand.

Två par föräldrar får vara med om något som ingen förälder vill , att eller ska behöva uppleva. Att överleva sina barn.

Tänker på dessa föräldrar, syskon, släkt och vänner.

Kände en av de omkomna en go kille som höll till på gården när han var yngre och vet att han var väldigt poppis på skolan där han har som personlig assistent har engagerat sig i många ungar.

Har inget mer att skriva idag, jag tänder ett ljus för dom och sänder mina tankar till dom anhöriga.Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och något alldeles oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig detsamma mer

Alf Henriksson.