blixtgordon

Regn regn regn!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Måndag 25 juli 2011.

Denna helgen blev inte som man tänkt sig, i fredags exploderade en bomb i Oslo och sen sköt man på en massa ungdomar på Utöya. Såååå fruktansvärt 93 människor fick sätta livet till, många ungdomar. En sjuk fanatisk människa trodde att detta var ett sätt att lösa "problemen" i Norge. Hur kan man vara så total iskall så man bara mejjar ner människor. Nu får vi stötta våra grannar och tänka på dom i denna svåra stund. Vem vet hur många såna galningar som finns.

Nu till något roligare, har varit hos Elin idag. Hon ska flytta till Hönö, kommer att sakna henne. Vi satt hemma hos henne och snacka i tre timmar, pratade om allt. Hoppas att hon blir lycklig nu med sin kille Anders.

Har varit dålig på att skriva, men jag hinner inte måste skärpa mig.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg som vanligt.

Har du någon gång gått in i ett rum och sedan glömt varför du gick in där? Jag tror att det är så hundar lever sina liv.
Sue Murphy.

Nu var denna W&W över.

Kategori: Allmänt

Tisdag 19 juli 2011.

Jaha nu var denna helgen över, jobbigt men förbannat skoj. Tycker det är roligt att stå på Linenen och tjöta med folk som kommer i sina häftiga bilar. Jobbade fredag och lördag, var detektiv hela helgen. På fredagen hittade vi en lite flicka som kommit bort från sin mamma, vi gick och ropade mammans namn och min jobbarkompis sa- vi ser säkert snart en mamma med panik i blicken och hon fick rätt. Så va den lilla flickan levererad, på kvällen när jag kom hem, skulle gå och lägga mig fann vi en liten hund i trädgården. Polisen var inte intresserad att ta hand om den, tyckte att jag skulle köra den till en veterinär. Dom hade sååååå mycket att göra på polisstationen, det visste jag om eftersom jag själv hade jobbat ute på fältet. Den lilla vovven fick sova över hos oss i källaren, på morgonen fick jag prata med en väldigt trevlig polis, som lätt som en plätt slog på datan och plocka fram ägarna. Dom blev mycket glada hade letat i 12 timmar och barnen grät. Tänk om min lilla rara polis på fredagskvällen också kunde slå på datan så hade det löst sig tidigare och familjen hade sluppit en lång oro. Söndagen hitta jag en cykel, skulle nog bli sakletare eller detektiv. Lördagskvällen var vi på kalas hemma hos Tommy och Jeanette mycket trevligt. Söndagen trött men hjälpte mina föräldrar med dittan och dattan.
Nu är denna helgen över och nu ska jag bara njuta av semestern.

En kopp kaffe och chokladpudding de ni.

Man hinner med nästan hur mycket som helst, om man bara inte gör sig någon brådska.
Anonym.

Måtte det sluta att regna!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Torsdag 14 juli 2011.

Imorgon smäller det, då är det dags för W&W. För er som inte vet vad det är, är det Wheels and Wings. Ett stort evenemang för motorintresserade i Varberg. Kommer själv att vara där ute i helgen. Nu kan vi bara hoppas på fint väder.
Hoppas att det kommer mycket folk och att alla blir nöjda. Kommer att skriva mer på söndag för nu blir det hårt i helgen.

Semester!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Torsdag 7 juli 2011.

Nu har jag varit borta mer än en månad från bloggen. Men nu är det till att ta nya tag. Först av allt måste jag berätta att jag ska bli MORMOR igen, det ska bli skitkul. Anna har inte gått ut med det så tidigt, så nu känns det riktigt skönt att få tala om det. Dom ville att Alize skulle få reda på det först och det tycker jag är riktigt. Annars är allt bra, nu börjar ju semestern och nu ska jag bara njuta, imorgon ska vi gå på cirkus grodan och jag. Sen bär det av till Göteborg för att hämta hem Anders.

Det blev ett kort inlägg idag, men det kommer mera.

Nu blir det en cigg och kaffe.

Det säkraste sättet att bli bedragen är att tro sig vara slugare än andra.
Francois de la Rochefoucauld.