blixtgordon

Hejsvejs

Kategori: Allmänt

Lördag 23 oktober.

Dagen började med att Anna och jag gick en promenad med Gordon, men regnet kom och rätt som det va börja det smälla uppe vid Brukshundsklubben. Är det något Gordon är livrädd för, så är det när det smäller. Det bar av hem i snabb hastighet. Vi var ganska blöta när vi kom hem, så kaffet satt gott.

Åt en tidig middag idag, jag skulle iväg och jobba, var konsert på gården ikväll jättebra va det.

imorgon bär det av till Falkenberg och hälsa på Alex, det blir Anna, Kajsa och jag. Tänkte göra en äppelkaka att med.Första snön.

Kategori: Allmänt

Torsdag 21 oktober.

Idag kom den första snön, lite väl tidigt för min smak. En kompis ringde nu ikväll han bor i Spanien 24 grader varmt skönt va?

Som brukligt varje torsdag kom grodan, vi skulle baka bullar men det fick jag göra själv. Hon skriver nämligen på en bok de ni. Hon är jätteduktig, jag tänker inte berätta vad den handlar om men vissa saker påminner lite om hur hon har det till vardags och hur hennes liv ser ut.

Sen blev det pannkakor och hon åt tre stycken. Sen blev det fika innan hon skulle hem. För hon ligger inte över hos oss, den helgen hon ska vara hos sin pappa. - Då längtar jag så efter min mamma

Fikan bestod av nybakta kanelbullar och varm choklad med vispgrädde, en annan får ju låta bli det men doften kan man också njuta av. Givetvis fick hon en påse bullar med sig hem att bjuda mamma och Billy på.

Väl hemma igen slängde jag mig i soffan och slötittade på TV:n

Nu är sista rundan med Gordon gjord för ikväll, men natten blir nog inte rolig vår katt tycker inte om blåst och han springer ut och in, kan inte bestämma sig. För tillfället är han ute få se hur länge det varar.

Nu är ciggen rökt och kaffet druckit.

Såg att det jag skrev sist har försvunnet den 17 oktober är borta tyvärr. Kanske är det för att datorn är väldigt konstig, kanske dyker det upp vem vet.


BullbakAlize fikar.

Nu blir det nog inget EM heller för Sverige.

Kategori: Allmänt

Tisdag 12 oktober.

Gick en lång promenad på jobbet idag, kallas friskvård. Härligt väder och jag bara njöt och jag är så glad, har vägt mig idag hade gått ner 3 kg. Nu är det bara 10 kvar så har jag nått min målvikt,75 kg så då får ni räkna ut själva hur mycket jag väger nu.

Gjorde en god fruktsallad att avnjuta till fotbollen, men efter en stund smaka den beskt. Det var ju total utklassning, fattar inte att dom spela så dåligt. Men i och för sig var Holland skitbra.

Vår stackars Gordon går här och haltar, han har så ont i sina ben nya tabletter imorgon. Börja bli orolig för hur länge han orkar, vill inte tänka på den dagen tyvärr närmar den sig.

Nu ska jag sätta mig och titta på Cold Case

Nu Sverige är det bara att ta nya tag.

Det är så här vi vill se er.

Ojojojoj nu var det längesen.

Kategori: Allmänt

Måndag 11 oktober.

Hej mitt namn är Annika, får nästan skriva detta eftersom det är så längesen jag skrev. Men ibland blir det så. Har haft mycket omkring både fysiskt och psykiskt och då är inte det första man tänker på att skriva i sin blogg.
Men nu ska det bli bättring, har oxå börjat med Tappa.se ett program som hjälper en med vikten. Försöker att gå mellan 10.00. och 12.000 steg om dan. Det går bra: på en vecka har jag minskat 2 cm om rumpan och 4 cm i midjan väga mig ska jag göra imorgon. Visst är jag duktig, det är faktiskt ingen annan som säger det till mig, så då får jag säga det själv.

Förra torsdagen var vi i Tidaholm och hälsa på släkten, grodan var med hon tyckte det var skoj.
Hon är det mest underbaraste som finns vår lilla groda, hon har fått sin morfars hjärta att nästan smälta, han gör nästan varsomhelst för henne.
Vi är stolta morföräldrar som får ta stor del av henne uppväxt, tycker synd om dom som inte får det. Dom ska bara veta vad dom missar, en liten klok, smart, rolig,söt och charmig tjej.

I fredags när vi satt och prata sa hon till mig- mormor min mamma är en hög avv kärlek, jag undra vad hon hade hört det. Då berätta hon att det hade dom sagt i : Bonde söker fru: när dom kom med alla breven.
Så sa hon att så mycket tycker min mamma om mig och jag om henne.
Dom är väldigt tighta mor och dotter, inte så konstigt nästan alltid varit ensamma och fått klara allt själv. Det är så fortfarande, men med mycket hjälp av Annas sambo. Utan honom hade det aldrig funkat, han är verkligen en riktig " bonuspappa"

Nu har jag rökt en cigg, det blir lite TV innan läggdags.

Mor och dotter


Blåsigt värre.

Kategori: Allmänt

Söndag 3 oktober.

Idag blåser det i träna. Men det är bara att vänta nu kommer höststormarna igång. Född på västkusten och ändå har jag aldrig vant mig vid blåst.
Igår hade vi alla ungarna här, det är så roligt och vi har så skoj. Jag njuter när jag ser dom sitta här omkring mig. Se att Anna, grodan och Billy har det bra och det som inte är bra löser sig snart tror jag.
Anders är som vanligt en ganska cool kille som tar dan som den kommer, men det finns en allvarlig sida hos honom oxå.
Idag bär det av till Suss och Björn, vi ska på möte Suss och jag. Gubbarna kommer väl att sitta och snacka lite skit.
Nu ska jag sätta mig hos lilla grodan och bara njuta.