blixtgordon

Glad

Kategori: Allmänt

Tisdag 25 Januari 2011.

Visst finns det vissa dagar när man bara känner fy sjutton var det är gott att leva. Så känner jag mig nu, tycker allting flyter. Mår bra alla i min omgivning mår bra, vad mer kan begära. Har börjat att planera sommarens viktigaste aktiviteter, Sweden Rock och resan till Turkiet med Anna och Alize. Har börjat att gå mina långa promenader igen och ska börja på gym, nu ska dom där sista kilona väck. Har redan klippt 3 kg på två veckor, känner inte att jag försakat något speciellt, förutom min passion choklad. Nu är det ju semlortiden oxå ojojojoj det blir inte lätt. Men jag har klarat värre hinder än det.

Nä nu ska jag och vovven ut och kissa (ja han,,,, då inte jag förstås) sen blir det en kopp kaffe och en cigg.


Jaha dags igen

Kategori: Allmänt

Onsdag 19 januari 2011.

Har känt mig så glad hela dagen, men när jag kommer hem så får man ett slag under bältet. Anders måste avbryta sin utbildning för att ta ett jobb. Det är ju inte klokt han ska bara lägga ett par licens till, Arbetsförmedlingen tyckte inte att det var viktigt, för det jobbet dom hade fixat behövde man inte det. Det är ju vansinne när han har gått ett år och bara spoliera allt, men är det så han inte låter han gå kvar så ska jag lägga mig i. Han på arbetsförmedlingen sa att nu sätter du mig i knipa, är det honom eller Anders det gäller?

Nä nu måste jag lugna ner mig och titta på TV.

Hej alla vänner och alla jag inte känner.

Kategori: Allmänt

Söndag 16 januari 2011.

Nu börjar det faktiskt bli vår, känner ni inte det. Fåglarna kvittrar på ett helt annat sätt nu, det börjar bli ljusare ute visst är det underbart.

Igår var jag på "tjejmiddag" vi är ett gäng gasmla vänner som bestämde att nu ska vi börja träffas igen. Vi var hos Ann-Britt och det blev en lyckad kväll, många goa skratt, god mat och ett jävla roligt gäng. Kan inte bli bättre.

har fortfarande ont i mina revben, men det går väl snart över.

Nu blir det kaffe och soffan.

Jobb.

Kategori: Allmänt

Måndag 10 januari 2011.

Dags att börja jobba igen, men det tycker jag bara är roligt. jag trivs så förbannat bra med mitt jobb, så det är inget svårt alls att gå dit.

Börja känna mig bättre nu efter mitt fall i nyårshelgen, men visst känns det att man är 52 år (snart 53) tar nog längre tid för mina stackars revben att läka.

Ska försöka att bli bättre på att blogga, men har inte riktigt känt för att göra det. Annars tycker jag att livet flyter på som vanligt, lite trist nu denna årstiden, men snart stundar det en vår och sommar.

Igår var Anna, Alize och jag på Disney on Ice, det har blivit lite av en tradition att vi tre ska åka. Har oxå tittat på resa, skulle ju vilja åka till Egypten, men tycker där verka vara oroligt så det får bli Turkiet istället.

Nu har jag rökt en cigg druckit mitt kaffe.

En sak du kan ge och stadigt hålla...... är ditt ord.

Jorden kallar.

Kategori: Allmänt

Tisdag 4 januari.

Man kan tro att jag varit på en annan planet, men har faktiskt varit på Tellus hela tiden. Nu är jul och nyår över och nu ska vi gå mot ljusare tider ååååååh så skönt. Har som sagt varit dålig på att skriva, men så är det ibland tycker att inget har hänt så då blir det bara tråkigt.

Vår kära lilla groda är hos oss idag, har längat efter henne, hon gör det lätt att skratta och man blir varm i hela kroppen när hon kommer.
Jag börja må bättre nu efter min vurpa i källartrappan, lite Alvedon och Ipren så funkar man igen. Nu ska jag gå ner och göra lite mat till grodan, ris och korv stroganoff.

Kommer lite kort från helgerna sen.