blixtgordon

Hej svejs.

Kategori: Allmänt

Onsdag 23 juni.

Nu har vi klarat av ett läger, musiklägret för tjejer det har varit jätteskoj. Nu väntar det ett vattensportläger för tjejer nästa vecka och sen avslutar vi med killarna, Sen är det dags för semester, det ska bli skönt.

Att ha läger på sommaren är jätteroligt, man träffar ungdomar som inte är på gården annars och det är alltid lika skoj att träffa nya.

Annars har veckan varit som vanligt, kanske lite längre dagar på jobbet men det gör inget.

nu tänkte faktiskt jag att jag ska lägga mig, imorrn klockan 8 kommer grodan och kryper ner mellan mig och Thomas. Har längtat efter henne. hon ska vara hos morfar när jag jobbar.

Godnatt det blir inget kaffe ikväll, men ciggen är rökt.

Söndag igen.

Kategori: Allmänt

Söndag 20 juni.

Det har varit en mycket lugn helg, har ju som sagt var inte mått så bra. Idag sov jag länge, sen hjälpte jag mina föräldrar med att köra ut lite saker till Näs.

Näs är vårt sommarställe, där har både min bror och jag och våra barn tillbringat många härliga sommardagar.Även Alize har varit där en hel del.
När man kommer dit ut, så inträder ett lugn i hela kroppen. Det är paradiset på jorden. Anna skulle gärna vilja bygga där ute, vilket finns möjligheter till. Eftersom där är en stor tomt så finns det plats för ett par hus.
Finns många härliga kort på våra barn och vårt barnbarn från Näs, där har dom många fina minnen.

Har tittat på fotboll Brasilien- Elfenbenskusten 3-1 blev det.

Nu ska jag inte ta kaffe utan en cigg och lägga mig.

Lita på din intuition. Oftast bygger den på fakta som arkiverats strax under medvetandenivån.
Joyce Brothers.


Vårt underbara NäsUt i skogen ska vi gå.

Kategori: Allmänt

Lördag 19 juni.

Thomas och jag infann oss i skogen klockan 10:00 idag. Ford-träffen hade sitt rally idag och vi ställde upp som funktionärer. Mycket regn, många fina bilar och alltid lika roligt att kunna ställa upp för sina vänner.

Efteråt åkte vi och åt på Solviken. sen åkte vi hem. Jag kan inte säga att jag mår så bra, det är säkert inget allvarligt. Men jag är såååå trött, har fruktansvärd klåda och är yr ibland, tycker också att synen har blivit sämre. Det kanske är dumt att skriva här, men jag tror som sagt va att det är säkert inget allvarligt. Det går över. Just för att jag kände mig så där, så åkte vi inte på Ford-träffens fest i Apelviken.

nu till något roligt: Danmark slog Camerun i fotboll, så än finns det chans till fortsatt spel. Dom måste slå Japan då.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg.

Javisst kronprinsessan gifte sig idag( hur man nu kunde glömma det).

Det säkraste sättet att bli bedragen är att tro sig vara slugare än andra.
Francois de la Rochefoucauld

Nu var det väldigt längesen.

Kategori: Allmänt

Torsdag 17 juni.

Nu var det längesen jag skrev. Har varit hemma en vecka nu från SRf, det var så jäkla skoj. Man börjar redan tänka på nästa års festival. Vädret var inte det bästa men med så roliga vänner, så skiner solen alltid. Många skratt och ljuv musik, kan livet vara bättre.

Det tråkigaste var att Axl Roses tror att han är Gud Allsmäktig, kom 50 min försent. Micke och jag orka inte vänta så vi gick tillbaka till campingen.

En mycket fin minnes-stund över Dio, det var inte utan att tårarna börja komma.

Bandet jag såg:

Dundertåget.
Nazareth ( skitbra)
Sabaton
Slayer
Danzig
Aerosmith
D.A.D
Pugh Rogerfeldt
Billy Idol ( oxå skitbra)
Gary Moore
Behemoth ( väldigt häftigt band, det var Anna som drog med mig att lyssna på dom)
Bachman and Turner ( ett säkert kort)
W.A.S.P

I tisdags var det dags för skolavslutning, den blev jättebra. Death by April var huvudbandet sen var det fyra förband, tre lokala och ett från Kungsbacka och Göteborg.
Onsdag var en riktig seg dag, man var sliten efter natten det är ju mycket jobb och det tar lite tid innan vi är klara.
Alize och Anna var här på eftermiddagen vi åt pizza och jordgubbstårta. Det är obligatoriskt på skolavslutningen.
Nu har vi börjat att städa på gården inför lägrerna.

Nu ska jag kopp kaffe och en cigg.Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.
Benjamin Franklin.


Nu kommer lite bildet från SRfR.I.P DIO
Jaha det var denna Sweden Rock, hoppas att det blir fler.

Packat och klart för avfärd.

Kategori: Allmänt

Tisdag 8 juni.

Imorgon bär det av til SRf, det ska bli så jäkla roligt. Detta är höjdpunkten på året, bara nu vädret blir bra. Det är många band att lyssna på och det blir säkert många goda skratt med alla vännerna. Kommer att skriva om vår resa när jag kommer hem på söndag.

Har redan druckit kaffe men jag hinner nog röka en cigg till.

Varför denna brådska? Det brinner ju ingenstans.
Ryskt ordspråk.

1 vecka kvar.

Kategori: Allmänt

Torsdag 3 juni.

Nu är det bara 1 vecka kvar tills det bär iväg till SRF, det ska bli så himla skoj. Hoppas att vädret är bra, glada människor finns där gott om behöver man inte vara orolig för.

Idag har Alize, Julia och jag varit och köpt glass i Hamnkiosken. Tjejerna köpte där, jag tog Kulingen.

Senare på kvällen åkte vi till Torsdagsträffen med   vänner Björn och Suss. Där träffar man mycket folk, Tommy och Jeanette var där. Åkte en vända på stan, det var premiärtur med Björn och Suss nya bil.

Sen bar det av hem, jobbardag imorgon.

nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

Bättre att dö stående än att leva på knä.
Dolores Ibarurri.
Visst är den fin Suss och Björns nya bil.Dett är en unik bild Björn kör.Tjejerna ska äta glassDet blev glass i bilen lite kallt ute.

Sommarvärme.

Kategori: Allmänt

Tisdag 2 juni.

Idag kändes det som riktig sommar, helt fantastiskt. Har jobbat som vanligt och imorgon ska jag med Alize till skolan dom skulle ha något liten fest.

Ingen annan kunde så jag fick ställa upp, hoppas inte att Alize tröttnar på mig vi är så mycket tillsammans.
Anna och Alize har varit i Göteborg och fotograferat sig, helt underbara kort. Ser faktiskt riktigt naturligt ut. En del som tar såna kort, står och posar och det ser inte naturligt ut. Nä man ska vara sig själv även om man blir stailad.

Igår natt när jag skulle gå ner och röka, så blev Gordon rädd för något. Sen hörde jag en rejäl smäll lät som dom sköt med gevär, sen kom en knall till och en till. Jag väckte Thomas för jag blev skiträdd trodde att det var Pontiacen som explodera.
Vi gick ut och då såg vi att det var en bil på Sörse som brann, det va däcken som small. Där var fullt pådrag och polisen fråga alla om vi hade sett nåt. Någon hade sett två personer springa från platsen, kanske var det en bilstöld som gick snett. Det var skönt att ingen kom till skada.
Gordon var inte lätt att få ut ikväll, tycker att han är så slö och år illa. Nä jag vill inte tänka på att han är gammal.

Nu ska jag ta en cigg och en kopp kaffe

Var dig själv. Alla andra är redan upptagna.
Oscar Wilde.