blixtgordon

Alla fåglar kommit i ren vårens glada gäster.

Kategori: Allmänt

Tisdag 29 mars 2011.

Tycker att nu är våren på antågande, fåglarna kvittrar så in i vassen på morronen när Gordon och jag är ute.
Idag var det fotboll på menyn, hann med att övningsköra med Anders först.
Men nu får dom skärpa sig (svenskarna) Moldavien ska dom ju vinna över hur lätt som helst men inte dom ska hålla en på halster hur länge som helst.

imorgon ska vi ha lille Agne ( världens goaste lille valp) jag får köra hem honom innan jag börja jobba. Nu ska jag sätta mig och titta på TV

Kaffet och ciggen tar jag senare.

Om du vill ha rikedom, så bygg först upp en rikedom av kunskap.
Jeffrey Gitomer.


Hurra hurra för Anders idag

Kategori: Allmänt

Måndag 21 mars 2011.

Idag fyller Anders 25 år, det är inte klokt vad tiden går. Det är inte konstigt att man känner sig gammal. Vi ska fira honom på lördag, för han jobbar ju hela veckan.
Sitter på jobbet och skriver så det blir inte så mycket idag.
Nu tycker jag att våren är på väg, har varit lite "låg" ett tag men känner att nu är det på gång.

Kanske beror det på att alla i familjen inte mår så bra och jag vet precis hur det känns, men då vet jag oxå att det löser sig.
go for it du klarar allt.
lördags var Anna, Alize, Gordon, Agne och jag ute och gick en promenix. han är så himla go den lille Agne och Alize är så duktig med honom.

Hon ska gå på utställning med honom, finns visst för barn att gå med sin hund.


Kaffe kanske.

En oprövad vän är som en oknäckt nöt.
ryskt ordspråk.

Vårväder hurra hurra hurra!!!!!

Kategori: Allmänt

Söndag 13 mars 2011.

Vilket väder det har varit idag, helt underbart gick en promenad med hund, dotter och valp. Det går ju inte fort och inte långt när man har Agne med sig. Men han är ju faktiskt en liten bäbis.
Vi gick och prata Anna och jag ibland kan det vara gott att prata med mamma, jag kan trösta, uppmuntra och stötta i alla väder. Men det finns saker som jag inte kan hjälpa till med, men hon löser det själv.
Sen blev det en liten tur till mormor o ch morfar för att visa upp Agne, dom tyckte han var såååå sööööt.

Fika hemma hos oss sen skulle Anna och Agne vidare, så nu sitter jag här och skriver och sen blir det TV

Väntar med kaffe efter maten, ciggen har jag redan rökt.

Förr måste man vara skådespelare för att bli stjärna. Nu är det precis tvärtom.

Francoise Rosay.

Moder Jord klagar.

Kategori: Allmänt

Lördag 12mars 2011


Nu har det hänt igen jordbävning i Japan, det är så hemskt. 8,9 på Richterskalan och till följd av det Tsunami som drog med sig allt. Ingen vet nu hur många som är döda, men det kommer väl tids nog. Det värsta är ju att det är ett kärnkraftverk som har exploderat.

Nu vill det till att hjälpa dom drabbade länderna, Japan har ofta ställt upp och hjälpt andra länder så nu är det deras tur att få hjälp och alla andra länder som har blivit drabbade.

Nu till något roligare, idag var lille Agne här och hälsa på den nye lille familjemedlemmen hos Anna och Billy. Alize är överlycklig och hon är så duktig och kan verkligen säga till honom när han bråkar.

Gordon vår gamle vovve är måttligt intresserad av nykomlingen, idag morra han och visa tänderna det är inte lätt att ta hand om en bäbis när man är pensionär.

Nu ska jag ta ut bröd ur ugnen, det doftar så gott i hela huset. Sen blir det TV en stund.
Lille Agne i egen hög person.

Nääääää inte vinter igen.

Kategori: Allmänt

Onsdag 9 mars 2011.

Detta är inte sant, vinter igen. Nu har t.o.m jag tröttnat på vintern nu ska det bli vår.
Imorgon ska vi ha lille Agne, han till veterinären och få en spruta stackarn. Sen ska vi hämta Alize och sen är det fullt ös.

Jag har inte så mycket mer att skriva idag, nu ska jag ta en kopp kaffe och kolla TV.


Jag får mer och mer det intrycket att man förväxlar frihet med fräckhet.
Gino Cervi.

Åååå tjejer vi måste höja våra röster för att höras.

Kategori: Allmänt

Tisdagen 8 mars.

Idag är det den internationella kvinnodagen, kanske betyder inte så mycket för mig personligen. Men det finns många kvinnor ute i vårt eget samhälle och övriga välrden som behöver en dag som denna.

Annars har dagn varit som vanligt, möte på möte med jobbet. Men vi fick semla till fikat det var gott. På torsdag ska vi ha lille Agne, det ska bli skoj. Är lite nervös tänk om Gordon ges sig på honom, eller ännu värre att divan Howie gör det. Jajajaj framtiden få se hur det går.

Nu ska jag se färdigt på Mannen som talar med hundar och ta mig en kopp kaffe.


Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så.
William James.

En till i familjen.

Kategori: Allmänt

Söndag 6 mars 2011

Denna helgen är nog vår lilla grodas bästa helg. En av hennes största önskningar har gått i uppfyllelse, hon har fått en hund. En liten schäfervalp som heter Agne gudomligt söt, mycket jobb men det är bara roligt. Både Anna o Billy är ju hundvana, som dom vet var dom ger sig in på. Hon var inte hemma i fredags när dom var och hämta valpisen, hon var med mig på jobbet. Jag körde hem henne och först mötte Manson henne, sen titta det fram en lite till och där stod han den efterlängtade. Hon blev så glad, men klok som hon är, tog hon hand om Manson först. Han sover inne i hennes rum, har hört ryktas att han ligger i sängen, kan detta vara sant??????

Vilket underbart väder idag, nu är det väl i alla fall vår på gång. Visst kommer det att bli bakslag men vi är ju på rätt väg.

Möte på WAC sen hem till maten och en mycket sur Anders Liverpool slog Man United med 3-1. Det var inte roligt för oss, jag smög upp på andra våning och satt där tyst som en mus.

Nu ska jag titta på TV och sen blir det sängen tidigt ikväll, jag är trött.

Har du någon gång gått in i ett rum och sedan glömt varför du gick in där? Jag tror det är så hundar lever sitt liv.
Sue Murphy.Jaha

Kategori: Allmänt

Torsdag 3 mars 2011

Nu blev det lite fel, men vad gör det om hundra år. Dagen börja med en promenix som vanligt. Bedömningssamtal med chefen. Alize har varit hos oss idag och det var ett tag sen, så vi firade ordentligt med Ben& jerry `s glass och goa bullar, grodan var helnöjd.
Nu har Thomas och Alize gått och lagt sig, så nu sitter jag här själv och filosoferar.

Titta på programmet debatt innan, det handlade bl.a om bloggare Kissie. Det är ju synd om tösabiten, är hon 20-år? och ser ut som 40. Hon har op läppar, bröst så hon ser ju helt onaturlig ut, finns ju ingen mimik hela ansiktet är ju som att det vore i plast i hela fejset.
En ung söt tjej behöver inte göra så med sitt ansikte. Linda Rosing var där också hon såg likadan ut, dom ser ut som Kalle Anka. Hon beklagade sig över hur dåligt hon mådde under tiden i Big Brother, men hon har ju ställt upp i tidningar med hemma hos reportage. Funnits med i alla möjliga jippo, om hon nu mådde så illa hur kunde hon fortsätta att ställa upp.

Nu ska jag läsa lite i Kissies blogg och ser vad det är hon skriver om.
Jag tycker synd om dessa människor som opererar sitt ansikte, alla människor har något vackert. Plastikoperationer är till för människor som har av någon anledning blivit vanställda i ansikte eller kropp. Att man lägger in silikon om man har små bröst kan jag förstå, men inte onormalt.
Jag har ju själv gjort en plastikop, men åt andra hållet. Jag förminskade mina bröst 1979 och blev helnöjd, men jag hade väldiga problem  med rygg och nacke. Plastik är till för att hjälpa människor, inte att skapa nåt stelt, dött skönhetsideal.

Näää nu ska jag ta en cigg.

Man hinner med hur mycket som helst, om man bara inte gör sig någon brådska.
Anonym.Pizza

Kategori: Allmänt

Tisdag 1 Mars 2011.

Idag firade vi Anders körkortstillstånd, med pizza det känns helt jävla underbart.

Tittade på Oscars-galan igår, måste säga att jag tycker det är löjligt. Där sitter en massa skådespelare och berömmer varandra och hälsar till höger och vänster till, mammor,pappor, fruar, män och barn och gråter en skvätt och försöker vara roliga. Roligast va att Hämnden (den danska filmen) fick en Oscar för bästa icke engelsk- talande film. Huvudrollen hade vår allas Michael Persbrandt, men fick han någon biljett till galan? näääääääää. Men en massa andra löjliga figurer var där.

Ännu ett ungt liv har slocknat, fick reda på det idag. Ingen jag kände men det är så tragiskt ändå, dessa förbannade droger. Alla ni som är drogliberala kan bara ta och dra åt skogen, milt sagt. Ni är så förbannat okunniga som inte fattar hur det kan gå.Jag vet vad jag talar om.

Nu har jag slängt ut mig en massa skit, men det känns skönt.

Ska titta på TV och njuta av kvällen.

Livet har lärt oss att kärlek inte består av att stirra på varandra utan att titta i samma riktning.

Antoine de Saint- Exupèry.