blixtgordon

Dan före doppardagen.

Kategori: Allmänt

 
 
                                            Tisdag 23 december 2014.
 
Har satt mig i soffan efter allt pyntande. Lite har jag kvar men det hinner jag med imorgon. Denna julen blir hemma hos oss, Anna,Billy, Alize, Joey, Anders, Anki och mina föräldrar. Man får njuta för varje år man får lov att ha min mamma och pappa med oss, pappa är nittio år så man vet ju inte. Men som sagt nu är det så gott som klart, rödkålen, köttbullarna, korven imorgon gör Thomas Janssons frestelse och revbenen. Vi har lite av knytkalas så alla tar med lite av varje.
Tycker att julen blir lugnare för var år som går, jag åkte ut till Näs och promenerade med Lucy. Där va så tyst och lugnt, tänkte att det hade varit skönt att varit där i jul. Sitta i storstugan med öppen brasa, skinkmacka och en julöl och tända ljus inte dumt alls.
 
Nä nu får jag koppla av med lite choklad.
 
Här kommer lite bilder från julbestyren.
 
 
 
 
 
GOD JUL på er alla

Gamla Sverige vad ska hända med dig?

Kategori: Allmänt

 
 
                                       Lördag 6 December 2014
 
Ja nu blev det som många va rädda för, Sverige ska komma till nyval. Jag kan inte fatta hur vi svenskar tänker, borgarna och SD röstade ner sossarnas budget förslag och nu blir det omval. Var och en får tänka som dom själva vill, men SD har ju faktiskt gått emot sina väljare eller rättare sagt vad dom lovade dom. Högre pension,högre A-kassa bättre sjukpeng nu blir det inte det som sagt va. Det är en enda stor lekstuga alltid ihop, SD kommer även att rösta ner borgarnas budget, dom ger sig inte innan deras invandrarpolitik går igenom. Fy sjutton kan inte tänka mig dessa människor styra Sverige, hur blir det????? Vem kommer inte att duga för dom? Homoexuella, invandrare, fria aborter och kvinnor i arbete. Jag är orolig, även för deras svans som dom får efter sig, dom som låter ungefär så här. ÖHHHHH jävla blattar ut ur Sverige, ni tar våra jobb och förstör våra svenska traditoner som jul (som firas i hos både katoliker,protestanter och judar) vi vill ha julgran kvar och Lucia. ( julgranen är från Tyskland och Lucia är ett helgon från Sicilien väldigt svenskt) Det enda vi kan stoltsera med att det är svenskt är Midsommar.
 
Vi får hoppas att fler svenskar tar sitt förnuft till fånga och röstar på Sveriges framtid.
 
 
Tack för mig