blixtgordon

Ojojojoj

Kategori: Allmänt

Onsdag 25 maj 2011.

Schhhhhh jag sitter just nu på jobbet och bloggar, men det gör nog inget. Har ju faktiskt inte haft min rast än, så detta får bli rasten.
Annars är allt som vanligt, nu är det bara 14 dagar kvar till Sweden Rock så jävla roligt. Min bror och jag ska campa ihop i år, Anna ( min dotter som för övrigt också är där )tycker att det är häftigt att ha både morbror och mamma med. Det är vad hon säger ialla fall.

Imorgon kommer lille Agne hem till oss, då blir det långa promenader och mycket frisk luft. grodan kommer ju oxå imorgon och hon ger en så mycke energi och glädje.
Tänk att hon är 10 år, hon är det bästa som finns, fast vi kan bli världens ovänner så slutar det alttid med att vi säger hur mycket vi tycker om varandra.

Nä nu är rasten slut, få återgå till arbetet.

Se vad mina kära ungar vill göra.

ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm.
Anonym.

Hej igen

Kategori: Allmänt

Torsdag 5 maj 2011.

Nu har det varit glest med bloggandet, kanske beror det på att jag har haft annat att tänka på. Tycker inte att jag hinner med att sätta mig vid datorn så ofta, det är mycket att göra i trädgården.

Men allt är som vanligt och tänker på den stundande härliga veckan, det är bara knappt en månad kvar till SRf har faktiskt inte köpt biljett dit än. Men det är ingen fara.

Nä nu får jag ta hand om lille Agne, så han inte känner sig ensam.

Om du älskar livet så kasta inte bort tiden, för livet är gjort av tid.
Benjamin Franklin.