blixtgordon

Hurra hurra Thomas födelsedag.

Kategori: Allmänt

onsdag 14 mars

Idag fyller min käre Thomas 60 år, kan inte fatta va åren tar vägen. Idag för 30 år sen fick han den finaste present man kan få. Fick reda på att han skulle bli pappa, vi var i Köpenhamn och firade han dag.
60-årsdagen firar vi hemma bara han och jag, barnen kommer på lite fika. Sen blir det fest på lördag med vänner, Micke, Maggan, Tommy, Jeanetter, Björn och Suss det ska bli jättetrevligt.

Helgen efter tar vi mamma, pappa, Anna, Billy, Alize och Joey. Då vi också ska fira Anders som fyller 26 år. Brukar göra så eftersom Thomas och Anders bara fyller med en veckas mellanrum har vi alltid gjort.

Ha en bra dag, det tänker jag ha.

Ps Vår lilla groda kommer till oss imorgon, det ska bli skoj. Hon är numera hos sin pappa varannan vecka, men bryta traditionerna att komma till mormor och morfar går inte att ändra på. Längtar faktiskt efter henne, brukar ju prata med henne ett par gånger i veckan och nu har det inte blivit så.Står pannkakor med lönnsirap på menyn. hon brukar få bestämma vad vi ska äta när hon är här. Hon har ju också sim arm i gips efter ett fall med hästen, men inget brutet bara ett sätt att hålla armen stilla.

Äntligen verkar det som våren har kommit, fåglarna sjunger, det är ljust länge och värmen börja komma.

Humöret blir bättre och man ser framåt på nåt vis och att kommer att lösa sig till det bästa. DET VET JAG

Kommentarer


Kommentera inlägget här: