blixtgordon

Föreläsning

Kategori: Allmänt

Tisdag 3 november.

Vilken föreläsning vi var på idag, en helt underbar människa som berättade hur det är att bli mobbad. Hon hade blivit mobbad i 9 år, hon växte upp med en alkoliserad far o en utvecklingsstörd mamma tror att det var två systrar. Var väldigt gripande det hon hade att berätta och det var inte utan man tänkte hur har hon klarat detta.
Hon berättade oxå om hur hon tror man kan lösa problemet mobbing. Det är hemskt att många barn o ungdomar tar livet av sig, för att dom orkar inte med sina plågoandar.
Föreläsningen var väldigt givande, hon har skrivit en bok som heter Kärlek och stålull läs den.

Fick en väldig inspiration när jag kom hem, satte igång och gjorde en liten sak till Fars Dag. Jajaja vet att det är inte min uppgift men det finns en liten  tjej som blir väldigt glad när hon få ge sin pappa en present. Vissa gånger har hon varit lite orolig för att hon inte har någon present. Vi brukar ha tradition att gå o köpa julklappar ihop oxå tar vi en fika på stan. Då är det så att hon vill köpa paket till alla, det är inte så lätt att förklara att jag inte kan köpa till alla. Men vi brukar lösa det ändå.Det är faktiskt viktigare än vad man tror att barn får vara med o köpa eller göra presenter.Nu ska jag ta en runda med Gordon, sen titta på TV en stund och som vanligt blir det en cigg o kopp kaffe.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: