blixtgordon

Tjena

Kategori: Allmänt

Söndag 12 september.

Regnet det bara öser ner. Men jag har hunnit lite idag, bakat muffins, gått en promenad med Gordon, målat ramar och sett en film The Wrestler med  Mickey Rourke. Den var bra, handlar om en äldre wrestlare som har sett sina bästa dar. Numera brottas han bara på små syltor och med andra f.d brottare. Han brukar gå till en klubb där han träffar en strippa som han blir väldigt förtjust i. Hon får honom att ta kontakt med sin dotter, som ha inte har träffat på många år.
Filmen speglar en bild av vad jag tror många idrottsmän känner av., att missta sin identitet alla sett, lyssnat och följt deras väg till framgång. Helt plötsligt så tystnar allt och vad kan man då göra, när idrotten har blivit ens liv.
Tycker absolut att man ska se filmen, på nåt vis får Mickey Rourke revanch för många dåliga filmer han har gjort. tror t.o.m att han har fått pris för den sämsta filmen det är säkert inget pris någon vill ha.
Denna filmen blev Oscarnominerad inte dåligt.

Tänkte att jag ska fortsätta att måla ramar, vi håller på att göra om i hallen så nu ska det bli svart och vitt. Därför är det tavelrams-målning.

Ska nog ta mig en kopp kaffe först.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: