blixtgordon

Födelsedag.

Kategori: Allmänt

Tisdag 21 september.

Idag fyller min storebror år, det låter nåt va ....storebror. Har ringt honom och grattat, vi firar inte våra födelsedagar längre jo om vi fyller jämnt såklart.

Nu börjar det läggas sig efter valet, hoppas att vi inte behöver vara oroliga för SD. Tror inte att dom blir så långvariga, men man vet ju aldrig folk är missnöjda och många är arbetslösa. Det är då dom här missnöjespartierna slår till. Jag är nog mer rädd för Svenskarnas parti, skulle det bli så att SD inte får så mycket igenom som dom vill då blir ju folk missnöjda med dom och då finns detta partiet. I Grästorp blev dom invalda i fullmäktige. Det är gamla Nationalsocialistisk front, bara bytt namn.
Vi får hoppas att det inte händer så mycket, alla andra får kämpa emot.


Nu till något helt annat och roligare, idag var det den första riktiga höstdagen tycker jag. Solen sken och det var varmt och skönt hoppas att det blir fler dagar av detta slaget.

Igår fick jag läst ut min bok Slash. Den var lite trög i början, men efter så där en 200 sidor så gick det undan. Han berättar om sin uppväxt och sin tid i Gun`s N Roses, det var en tuff tid med mycke droger och tjejer. Tyckte inte dom gjorde annat än knarka och låg med tjejer, ändå fick dom ihop så bra musik.
Men nu fick jag svaret varför Axl Roses var sen på SRf, det var det stora problemet under hela Gun`s N Roses tiden, han kom och gick som han vill och bad aldrig om ursäkt. Han hade enormt kontrollbehov och det var det som gjorde att bandet splittrades bl.a
Det är iallafall roligt att ha läst den Tycker den är värd att läsa.

På framsidan av boken står det: Det kan verka ÖVERDRIVET.... men det betyder inte att det inte har hänt.

Nu ska jag ta en cigg och en kopp kaffe.







Nu kommer några bilder som kan ge eftertanke.












Enligt vissa har  detta har ju aldrig hänt eller? Bilderna talar för sig. Jag har varit där så jag vet.
Detta  händer fortfarande i en del länder, människor tror att dom är förmer än andra.
Invandrare denna gången,vad blir det härnäst? tjocka, utvecklingstörda, långtidssjukskrivna, kanske bara för att jag inte tycker som du.Alla som inte kan jobba och dra in pengar.
Tänk på att det var så här allt börja.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: