blixtgordon

Hello

Kategori: Allmänt

Onsdag 17 mars.

Jag sitter här alldeles ensam, Thomas sover, Gordon har fått sin kvällspromenix och Howie är ute på jakt. Har sett en sån bra film ikväll Freedomland hette den. Samuel L Jackson ochJulianne Moore var med. Den handla om en mamma, som kom till sjukhuset och berätta att någon hade kapat hennes bil. I bilen fanns hennes 4:åriga son och själv var hon skadad. Hon sa att det var en svart man som hade kapat bilen, så givetvis blev det kravaller. Men polisen som spelades av Samuel L Jackson trodde inte riktigt på henne, så efter mycket sökande och snack med mamma, kom det fram till att pojken av ren olyckshändelse hade druckit hostmedicin och dött av det. Mamma blev så chockad så hon fick hjälp av en man att gräva ner pojken. Hennes tankar var ju att hon hade försummat pojken för att umgås med sin älskare. Filmen var så jäkla bra.

Idag har vi kört en massa skräp på jobbet, man samlar på sig mycket och saker går sönder, så det var gott att bli av med det.
Imorgon kommer vår lilla groda, hon har redan pratat med morfar och talat om, att hon vill ha hamburgare till kvällsmat och givetvis vår fika på kvällen.

Nu har det hänt igen, förr, förra veckan tog en ung människa livet av sig  och i helgen var det en ung man igen. När ska detta sluta? Nu är det 6 st människor som inte har orkat leva längre, ocg detta i vår lilla stad. Det är så fruktansvärt man känner verkligen med föräldrarna, nästa fredag ska det vara begravning för Sebbe, det blir en jobbig dag.Tänker ofta på Sebbes föräldrar undrar hur det går för dom och vilket helvete dom måste genomgå.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, ciggen tog jag när Gordon och jag var ute.

En vän är en person som kommer när andra försvinner.

Walter Winchell.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: