blixtgordon

Katten oxå.

Kategori: Allmänt

Tisdag 8 september.

Vissa katter har ett gott liv, vår Howie t.ex han kommer in vid 6-tiden på morgonen äter lite vill bli klappad. Sen går han en lov i huset och sen går han ut igen. Kommer in vid 10-tiden äter, går och lägger sig och sover nästan i ett sträck Klart han vaknar till liv ett par gånger, man måste ju ÄTA. När  klockan är 9 på kvällen går han ut sen är han ute till 2-3 tiden kommer in och gör vad då tror ni jo äter. Han håller oss sysselsatta hela natten, psssst inte mig för jag låtsas sova men Thomas får ränna. Det är ju nästan som att ha småbarn igen.
Läste i en tidning att hundar har husse och matte, men katter har tjänstefolk stämmer bra. Där stod oxå att en hund är nöjd med  att den får bo hos människan, medan katten då ska du få vara tacksam att du får bo kvar.Det tycker jag stämmer riktigt bra på vår diva. Jag har aldrig haft katt för, har aldrig tyckt om katter innan. Men så kom Howie in i våra liv som en liten förskrämd utslängd sommarkatt, vem kan motstå nåt sånt. Nu finns han här och vi skulle aldrig vilja vara utan honom hmmm kanske Gordon, han är måttligt förtjust i honom, men snäll och väluppfostrad som han är står han ut med det.
Lite om vår diva.
Läste i en annan blogg om att alla bara skriver om hur lyckliga dom är, det är inte sant. Finns ingen tomtebolycka efter ett tag så upptäcker man sina olika sidor och ibland blir det kaos. Helt normalt vet jag, talar av egen erfarenhet. 
Det är ju det som är vardag i en familj olika individer som ska komma överens någorlunda, man kan ju inte tycka lika alltid. Gör man det så är man ju konflikträdd. Nej låt känslorna svalla över ibland det är bara nyttigt, det viktigaste är att man blir vänner igen.
Kärleken är en strid ibland.

Har redan druckit kaffe men en cigg till blir det allt.

Ps måste tala om att denna dagen utan mat har gått bra, nu har suget efter godis( min stora passion i livet) försvunnit.
Men måste säga- är det inte mycket matprogram och matreklam i TV nu?

Ha det bra och god natt
Här ligger Howie när han har 
en fin korg att sova i.Fint ska det vara, på menyn idag stod det duva och serverades ute som tur va. GourmekattVad gör man efter man ha ätit vilar efter en ansträngande jakt 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: