blixtgordon

Argsint tös

Kategori: Allmänt

Onsdag 15 juli.

Vakna tidigt idag, åkte och handla matjesill,potatis och gräddfil. Hade maten klar när Anna kom. Sen kom Alize och Billy, hon ville inte följa med honom, så hon stannade hos mig. Thomas var hos sin farbror, dom brukar träffas någon gång i månaden. Åke som han heter är den siste av hans pappas syskon som lever, tycker det är roligt att dom har kontakt, man vet aldrig när han inte finns mer. Alize och jag gjorde inget särkilt, hon håller på med sina fiskar, som vi har i en damm i trädgården.
Tänk att ett barn på 8 år kan få  oss vuxna att bli arga på varandra. Under tiden hon var här var allting bra, men när hon skulle hem brakade det loss.Hon vet hur hon ska spela ut oss alla mot varandra. Genom skrik, hot och gnäll kan det bli rent galet. Ena stunden ska hon till pappa andra till mamma, ibland är barn inte så enkla att  förstå. Men hon kan inte göra som hon vill här hos oss och idag blev jag fakriskt arg på henne. Vi pratade om det  sen och då lugnade hon sig.
Vi körde henne hem senare och då var allting bra.
Anders kom och besökte oss idag, det är inte ofta man träffar sin son fast han bara bor rätt över vägen. Han ville låna cigg och prata lite. Hade vunnit på Lotto 5 rätt två till hade gett flera miljoner, men så är det. Jag tror inte att man blir lyckligare av mer pengar, men lite hade inte gjort något.
Vi hjälpte några ungdomar som hade fått krångel med bilen, dom hade kommit hit inför W&W dom fick vänta hos oss innan hjälpen anlände. Tyvärr fanns inte dom delarna dom skulle ha, få vänta till imorgon.
Nu blir det en cigg och sen i säng.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: