blixtgordon

Lugn dag

Kategori: Allmänt

Söndag 2 augusti.

Det var segt att vakna idag, efter festivalen igår man är ju inte ung längre. Gick en promenix med Gordon, handla lite på hemvägen. Anna, Billy och grodan skulle komma och äta hemma, men dom kom utan Alize hon var hos min bror och lekte med Frida skulle sova över där. Hon har redan ringt Anna en gång få se om hon blir där.
Vi fick äta själva vi fyra, vi åt rådjur det är ju så jäkla gott. Man äter ju som man aldrig skulle få mat igen,men lite jordgubbspaj kan man alltid trycka ner oxå.
Anders har  troligtvis åkt på svininfluensan. Vet inte om det är den folk blir ju livrädda om man bara nämner det, visst ska man ha respekt för den men det kan bli hysteriskt oxå. Tydliga symtom huvudvärk,ont i kroppen, feber, diarre och kräkningar, får vänta ett par dagar till sen ska han till doktorn.
Nu har jag gjort ett uppehåll i skrivandet, fick kör upp Thomas till akuten han fick ett gallstensanfall, som heter duga. Kan det vara för att han åt brysselkål ( mest troligt) Nu är det bara att sitta här och vänta på att han ska ringa och få komma hem, en spruta och något smärtstillande så brukar det hjälpa. Är själv opererad för gallsten, så jag vet hur ont det gör.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg

Kommentarer


Kommentera inlägget här: