blixtgordon

Dag vid stranden

Kategori: Allmänt

Onsdag 12 augusti

Alize och jag åkte till 4:de-vik och badade med Gordon. Han träffade en ung schäfer brutta där, men han börjar bli gammal inte intresserad. Hon försökte få igång honom men icke, han ville hellre vara med Alize. Tyvärr fick vi inte fotograferat för kameran la av eller rättare sakt batteriet. Det var så konstigt väder ena stunden sken solen nästa regna det, så vi åkte hem.
Hemma fick han bada antingen han ville eller inte, både han och Alize duschade ute. Sen var det dags för middag, sen en lekstund vi lekte med Bratzdockorna. Anna kom efter kl 5 och hämta Alize, men imorrn ska hon ligga över som alltid på torsdagarna.
Tänkte ta upp en sak som är aktuell nu när skolan börja, har ni skaffa en katt TA MED DEN HEM, den klarar sig inte ute i skogen om ni nu tror det. Samma visa varje år, ser man små katter som man inte vet var dom hör hemma. Dom går en kvalfylld död tillmötes oftast svälter dom ihjäl. Hur förklarar man för sina barn när man t.ex öppnar bildörren och slänger ut katten och sen kör. Vad får barnen för syn på hur man behandlar djur, barn som inte får lära sig att respektera djur lär sig inte heller att respektera människor.Det är inte en leksak som man skaffar för att när inte det är roligt eller när det börjar bli jobbigt, slänger ut den eller avlivar. TÄNK ER FÖR INNAN NI SKAFFAR EN SOMMARKATT.

Alize och Gordon duschar


Här är en "sommarkatt "som fick det bra får jag presentera divan och livsnjutaren Howie.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg

Kommentarer


Kommentera inlägget här: