blixtgordon

Ojojoj OS

Kategori: Allmänt

Måndag 31 Juli 2012

Jaha detta OS, det är TV från morgon till kväll. Vi tittar på mycket sport, Thomas och jag. Alla har sånna förväntningar på Sverige men vad då vi är inte bättre än så här. Vi gör så gott vi kan, det är många dagar kvar så det kan hända mycke.

Imorgon bär det av till Danmark och gå på Danmarks akvarium, det ska bli skoj. Vi åker tidigt på morgonen Thomas, Alize och jag.







Badtime

Kategori: Allmänt

Onsdag 25 Juli 2012

Varit på stranden med Agne och Alize, verkligen en härlig dag. Vi åkte ut till Näs och bada, där är en strand där nästan bara vi badar. Men idag var där ett par, men jag fråga och det var helt lugnt att Agne bada. Dom hade så roligt i vattnet.

Hoppas att detta fina vädret fortsätter ett tag till.  Man behöver denna goa värme så man laddar batterier inför höst och vinter.







Äntligen sommar

Kategori: Allmänt

Tisdag 24 Juli 2012.

Dagen började med strålande sol och värme, ääääntligen. Tog moppen ut till Trönninge och gick en promenad med Alize och Agne. Väl hemma åt vi lite sen åkte vi till stan och träffade trevliga vänner. Vi parkerade vid hamnen och då kom Matte,Lisa med barn, Niklas J, Sandra, Jeanette, Tommy, Micke och Kitt. Alltid lika roligt att stå och tjöta lite. Sen dök Anna, Billy, Alize och Joey man fick träffa gullungarna.

Nu sitter man i sin soffa och njuter och titta på TV

Äntligen lite värme.

Kategori: Allmänt

Måndag 23 juli 2012.

En härlig dag, tog en lång promenad med Agne, vilket han älskar. Vi åkte ut till Näs och gick en promenad på 1½ timme. Han var faktiskt riktigt trött när vi kom tillbaka till stugan. Nu väntar det mat, Thomas lagar och jag sitter och bloggar. Sen bär det av till min jobbarkompis för lite snack och hjälp med datorn.

hör just nu på radion att värmen är på G sköööönt.



Han är så fin "lille" Agne.

Nu närmar sig OS

Kategori: Allmänt

Lördag 21 Juli 2012

Vad jag längtar efter nästa fredag, då är det invigning av OS 2012 i London.

Jag är ju sporttokig, så det ska bli ett par härliga veckor.

Annars händer det inte så mycket idag, vi tar nog och rastar Bonnevillen ikväll en stund. Roligt att komma ut litegrann, har inte varit social på länge nu.

I torsdag såg Alize, Thomas och jag filmen  Hur många lingon finns det i världen, den var skitbra, alla har en talang.


Äntligen Fredag

Kategori: Allmänt

Fredag 20 Juli 2012

Varför skriver jag det? har ju semester så det spelar ingen roll. Idag har vi haft våra barnbarn här, ja Alize har ju sovit över som hon alltid gör torsdag till fredag.
Men den lille kom och förgyllde vår tillvaro, så nu har jag sovit i 1½ tim hahahaha.
Vi gick ner till Komedianten och lånade böcker och fikade, vad gör Joey där jo han slår till sin burk med mat och vad händer då? Jo den åker i golvet det yr glas överallt, såååå pinigt tyckte Alize (fast det var hennes älskade lillebror som gjorde det). Men så charmig som han är, så fick vi en ny burk och personalen sa att det gjorde inget.
Jaha sa jag till Alize nu är vi kända här, sen gick vi om Kvantum och hem. Joey är inte svår att ha med sig i stan, han tittar på allt och skrattar. Folk ler så fint åt honom och säger ååååååhhhh vilken gullig liten kille.
Alize är sååå himla duktig hon gick fram och tillbaka från stan, inget tjafs om glass eller godis man får tvinga henne att köpa glass. Det är min groda.

Nu sitter vi här Thomas och jag och myser ( som det är så populärt att säga nuförtiden)


Dagarna springer iväg.

Kategori: Allmänt

Torsdag 19 Juli 2012.

Nu var denna dagen slut, Alize och Joey har varit här hela dagen. Grodan stannade kvar medan den lille fick åka med Anna hem. Imorgon kommer han klockan 07:45 och är ganska pigg, så det är bara att gå upp tidigt. Det är ju inte min starka sida, är ju väldigt morgontrött men det ska väl gå bra. Vem kan motstå hans leende.

Imorgon tänkte vi gå till Bibblan och låna lite böcker.

Barnvakt.

Kategori: Allmänt

Onsdag 18 Juli 2012

Jag fick den stora äran att vara barnvakt till Joey idag, vi har varit ute och gått, handlat lite mat och slappat på gräsmattan.
Man är ganska trött efter endag med den lille, det är ju så att man är så orolig att han ska skada sig. Imorgon kommer båda två, guuuuud vad jag längtar efter Alize hon stannar ju kvar när Joey åkt hem. Då ska vi ha det riktigt mysigt.

Vår Volvo verkar bli en följetong, får se hur det går på lördag. Jonny ska titta på den då.

Joey och jag på Coop.







Vad är det som kryper där i gräset tänker Joey, kanske nåt ätbart.



Matdags.

"Sommaren fortsätter"

Kategori: Allmänt

Tisdag 17 Juli 2012.

Idag har det gått i slapparens tecken, har bara uträttat lite ärende. Bl.a har jag köpt ett nytt batteri till moppen, det kostade 1095 dyrt men nödvåndigt.
Nu sitter jag här och skriver och tittar på Kommissarie Thorne. Om en stund ska jag ha mig en kopp kaffe och en hård macka, med nåt gott på.

Har läst ut en skitbra bok idag, den heter Märkesbögen en kriminalroman.

Har börjat på en ny ny, Ironman min resa genom  himmel och helvete med Black Sabbath skriven av Tony Iommi. Köpte den när jag var på Sweden Rock.




ursäkta

Kategori: Allmänt

Måndag den 16 Juli 2012.

Nu var det dags att skriva så tangentbordet glöder. Helgen har varit rolig men kaotisk, W&W tar mycket tid för en och man är så trött på kvällen när man kommer hem, att sängen är en bäste vän. Startade klockna halv sju på fredagen och bilarna börja komma och regnet förstås men bara glada miner, för intresset är ju detsamma. Sen bestämde sig solen för att titta fram och då fyllde det på rejält med folk och bilar. Fredagen gick ganska smärtfritt ändå, hade man vetat hur lördagen skulle bli så hade jag nog stuckit till någon öde ö, där ingen kunde hitta mig. Vädret var det inget fel på inte heller folket, men det fullkomligen vällde in bilar och köerna tog aldrig slut. Tyvärr blev det så vid utgång också, vissa fick köa i 4 timmar och va inte glada vilket jag kan förstå. Men vi kunde inget göra p.a. att polisen hade tagit över dirigering av bilarna och det blev en propp. När sen "våra killar" tog över löstes proppen upp. Men skadan var ju redan skedd. Men klockan 23:00 åkte jag från fältet och då hade alla bilar kommit iväg.
Men jag tror att dom flesta tyckte det var bra, men som en av våra yngre tjejer sa- det tar 7-8 timmar att få in alla bilar, hur tror dom då att dom ska komma ut 2 timmar det var klokt sagt.

Men nu är det över och får se om det är någon som orkar eller kan till nästa år, för då är det bara på`t igen

Tröttheten börjar släppa nu, men det tar flera dagar för den gamla kroppen att hämta sig.

Tack och hej Wheels & Wings för detta året.


hann tyvärr inte ta några bilder.


Tor är igång ikväll.

Kategori: Allmänt

Onsdag 11Juli 2012.

Nu är det bara två dagar kvar, tills festen börjar W&W menar jag. Ska stå ute på fältet som vanligt och ta emot alla glada människor. Ja det är faktiskt så, dom flesta är hur trevliga som helst visst finns det en del surputtor men vem bryr sig.

Ja nu vet man vad man ska göra denna helgen, när alla far omkring och har roligt är vi ett helt gäng som inte hinner med det.

När helgen är över så ska jag bara koppla av. Har inte varit ute på fältet och hjälpt till nåt, men har man haft läger i tre veckor och fått jobba mer än 10 timmar om dagen och ingen rast så behöver man vila innan helgen kommer för då blir det långa dar där också.



Kalas.

Kategori: Allmänt

Lördag 7 Juli 2012.

Varit på en trevlig fest ute i Dagsås, Tommy hade sitt kalas där i sina föräldrars stuga. Många härliga människor med många goa skratt.

Nu är vi hemma igen och Thomas har gått och lagt sig, själv sitter jag här och ugglar framför TV:n

Tack och leverpastej.

Herregud var har jag varit??????

Kategori: Allmänt

Torsdag 5 Juli 2012.

Jo jag har varit på Sweden Rock, varit i Malmö och sett Ozzy och vi har haft läger på jobbet. Jag förstår vad som menas, har inte bloggat på länge. Antingen är mitt liv ganska innerhållslöst eller är jag lat, ni får avgöra själva.

Nu är det semester ett antal veckor och då ska jag njuta och njuta.

Ikväll har Alize och jag varit i stan, tog moppen ner vi fick köpa en tröja till Alize hon hade för lite kläder på sig.

Nu ska jag försöka att sköta mig bättre med bloggen och här kommer lite bilder från Malmö och SRf.

Goodby för ikväll.