blixtgordon

Helgen över.

Kategori: Allmänt

Söndag 28 november.

Jaha nu är helgen över och grodan har åkt hem. Här är så tyst i huset nu, men helgen har varit jättebra.

Efter att ha kört Anna och Billy till stationen i fredags var det dags att äta frukost tillsammans med Alize.
Alize har varit hemma från skolan torsdag, fredag hon har inte känt sig bra.

Lördag skulle vi egentligen har gått på bio, men jag titta fel på tiden så vi sköt upp det till söndagen. Vi spelade ett jättetråkigt spel, men vad gör man inte för sin lilla groda. Sen blev det kyckling och till kvällsfikat blev det glögg och pepparkakor. Och ännu en runda med det tråkiga spelet. Vi har oxå varit ute hos Manson och gett honom mat och sällskapat han några timmar. På kvällen tittade Alize på Stockholm horse show och det fortsatte hon med idag söndag.

Klockan 13:15 var det bio som gällde, vi var och tittade på Sammys äventyr den var riktigt bra. Det är nåt speciellt när man ser i 3D. Alize var nöjd vi åt popcorn och drack läsk. Sen bar det iväg till Trönninge för att invänta Anna och Billy, dom var försenade så jag åkte in till stan för att hämta dom. Alize stanna hemma och åt Mc Donalds och passade Manson.

Hon blev jätteglad när dom kom hem, fast vi har haft jätteroligt i helgen, många goa skratt och många roliga kommentarer från grodan.

Med andra ord en härlig helg.

Jag älskar den ungen.

Kaffet har jag druckit nu blir det en cigg och titta på TV.





Sammys äventyr.

Kalas.

Kategori: Allmänt

Söndag 21 november.

Jaha idag var det den dan Anna egentligen skulle komma, men hon hade lite bråttom så hon kom den artonde istället. Men vi firade idag, vi var i Trönninge och åt smörgåstårta och paj det var gott.

vi hade köpt en ny elvisp och ett bord till laptopen.

Nu är vi hemma jag tycker här är så förbannat kallt, så ny åkte mysbyxorna och en stickad tröja på.

Nu blir det TV och senare min kopp kaffe och ciggen.

Ha det bra gott folk.

Vintern är verkligen här.

Kategori: Allmänt

Fredag 19 november.

Idag blev det verkligen vinter, snöar, snöar och snöar. Men det är bättre än blåst och regn.

Katten sitter ute på räcket och tittar, ska jag eller ska jag inte gå ut. Jag går inte ut, vänder och går in och lägger sig hos husse som redan sover. Gordon på golvet vid husses fötter, katten i sängen hos husse alla tre sover. En helt vanlig fredag hos oss.

Igår fyllde vår dotter 28 år, konstigt det var samma väder natten mellan onsdag och torsdag som det var när hon föddes, kallt och halt. Vi åkte in klockan 01:00 klockan 04:03 är hon född. Snabbt ville hon komma.

Kan inte fatta att hon är 28 år, tänk om man visste vad en barn ska gå igenom under sitt liv. Men Anna är en stark tjej som klarar det mesta, skinn på näsan har hon, ärlig är hon, står för det hon säger. Hon har klarat sig bra hittills och kommer att fortsätta med det.

På söndag ska vi hem till henne på kalas, eftersom hon jobba sent på sin födelsedag tar vi det på helgen istället.

Nu ska jag lägga mig och titta på TV rökt min cigg har jag gjort  och druckit mitt kaffe.

Oj måste uppdatera.

Kategori: Allmänt

Tisdag 16 november.

Nu var det ett tag sen igen. Veckorna går så fort så jag hänger inte med.
Helgen började med fest på lördagen alla vi som hjälpte till på W&W blev bjudna på middag på Solviken. Temat för kvällen var Framtiden, vissa hade verkligen klätt ut sig häftigt hahahaha.

Söndagen började med en promenad till pappa fira hans fars-dag. Sen bar det iväg och tittade på grodan när hon tävlade med Verona, det gick jättebra. Hon fick första pris i teoritävlingen och en rosett för att red felfritt på Clear Round.

Sen kom alla ungarna och åt middag men oss och firade farsdag, det är så himla roligt när dom kommer hit.

Nu ska jag sätta mig och titta på Bartenderskolan.



Visst är dom fina, kanske ser vi ut så här i framtiden.



Min kära vän Suss.



Alize på ridläger. Lilla söta Verona



Alize och Tova.

Blåsigt.

Kategori: Allmänt

Torsdag 11 november.

Städat efter tapetseringen, nu är det fint jäkligt fint faktiskt. Hämtade grodan idag hon var på så gott humör, vi pratar alltid  och hon berättar mycket för mig och det tycker jag är bra. Så ska det vara om det finns saker som man inte vill prata med mamma och pappa med så kan vi prata.

Jag stekte pannkakor som vanligt och Alize lekte och sen gjorde hon läxan. Nu sitter dom Thomas o Alize och tittar på Robinson, jag tycker att det är dumt vuxna människor som beter sig så. Pratar skit om varandra. Under tiden Robinson är ska det vara fika, som alltid på torsdagarna.

Jag ska ta mig en kopp kaffe sen och en cigg.





Vår Robinson fika.

Jaha nu var det vinter.

Kategori: Allmänt

Tisdag 9 november.

Vakna vid 04-tiden idag och titta ut ojjj!!!! snö, lite väl tidigt tycker jag men vädret rår vi inte på.
Annars har dagen varit som vanligt, längtar lite efter torsdagen när grodan kommer. Försöker att vara duktig med dieten och det funkar, vågen visar neråt och det är huvudsaken
Nu är hallen färdig ska ta ett kort sen så alla få se, den går i svart och vitt precis som livet är. Tycker det passar just nu.

Nu ska jag sätt mig och titta på Veckans brott och höra hur det går med den nya "lasermannen"

Kaffet har jag jämnte mig ciggen tar jag sen.

Så här så det ut när jag kom upp inatt för att släppa in katten

Vilken härlig dag.

Kategori: Allmänt

Söndag 7 november.

Vilken dag det har varit, sol och kallt kan man önska sig nåt annat denna årstiden. Har satt upp nya gardiner, vi har tapetserat i hallen och nu blir det nytt nytt.

Sen var det en promenix med Gordon och ridlektion med grodan,hon var jätteduktig.möte på WAC. Nuuuuu är jag hemma gått en promenad till, det vill till att komma upp i 15000 steg/dag.
Nu blir det snart mat med Thomas och Anders sen soffan och en kopp kaffe kanske.

Fasen vad jag har hunnit med mycket idag.

Alla helgons dag.

Kategori: Allmänt

Lördag 6 november.

Idag är det alltså alla helgons dag eller gravsmyckodagen som man kalla det. För vi har faktiskt inga helgon i vår protestantiska tro.
Det är ju också Gustav Adolfs dagen, firas till minne av Gustav Adolfs dödsdag 6 november 1632 tror jag, det firas nog mest i Göteborg eftersom Gustav Adolf grundade den staden.

Men för mig spelar det ingen roll, jag går hellre denna dagen till Minneslunden på kyrkogården och lägger blommor och tänder ljus. Tänker på dom som är borta. Mina underbara svärföräldrar.

FY SJUTTON vad jag saknar dom, svärfar fick ju uppleva Alize, men tyvärr inte min svärmor och jag kan bara tänka på hur hon hade njutit med att vara med Alize. Jag är inte troende men jag tror att dom sitter däruppe nånstans och tittar på oss och får sin del av grodan.

För ett antal år sen Alize var nog tre eller fyra år, så gick vi och tittade på stjärnorna och då säger jag att - gamlafarmor och gamlafarfar sitter där på varsin stjärna och vinkar åt oss. - Ska vi vinka tillbaka? Jo det ville hon så vi vinkade. Hej gamlafarmor, hej gamlafarfar då säger Alize - När mormor du vinkade på fel stjärna gamlafarmor sitter där, så peka hon på en annan stjärna.

Ja jag salnar dom så mycket, men får vara tacksam att jag har mina föräldrar kvar i livet än och hoppas att det blir så några år till.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och sen blir det en cigg.




En solig dag

Kategori: Allmänt

Torsdag 4 november.

Jaha nu är denna veckan snart slut. Vilken dag det har varit, helt underbar har varit ledig idag. Alize kom tidigt på morgonen, kröp ner hos morfar och somna. Jag körde Anna till jobbet, sen blev det Emte däckservice för att sätta på vinterdäcken. Ska köra till Borås imorgon, så det är lika bra att sätta på dom.

Idag har det blivit två promenader, så det har blivit 14245 steg inte illa vaaa???
Vi alltså grodan, Gordon och jag gick till Willys och handla lite till filmkvällen, vi har så roligt när vi är ute på promenad. Hon berättar mycket och delger mig sina tankar, men det är en hemlighet mellan grodan och mig.
Alize har gjort negerbollar till fikat, hon fick titta på Jurassic park. Tyckte nog den va lite hemsk, men vi gömde oss bakom kuddar när det hettade till. Har inte sett denna filmen sen barnen var små, det var riktigt häftig att se den igen den håller än. Nu blir det att se alla uppföljare också.

Nu har båda morfar och Alize somnat och jag ska titta på " Kvinnor som mördar" en jättebra serie.

Usch!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Tisdag 2 november.

Nu var det ett tag sen, men jag har inte känt för att skriva. Har varit lite tungsint ett tag, jag vet att det märks inte på mig jag döljer det bra. Har alltid varit så.

Men nu börja det rätta till sig, i lördags var vi hos Anna, Billy och Alize på lite Halloween-firande. gott med ostbricka och kaffe med cheescake.

Nu är det höstlov och vi har en del aktiviteter på gården, på torsdag ska grodan vara hos oss.

Och jag måste berätta att det går utför med vikten, tappat i kilo till JIPIIIII.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.