blixtgordon

I väntan på skroten.

Kategori: Allmänt

Tisdag 22 september.

Inget är som väntans tider, har väntat att skrotfirman ska ringa:- jaaa väntat sen förra måndagen. Ringde dom igår- ja vi kommer imorgon ringer först har dom ringt näää. Jag blir så jäkla trött på detta, dom verkar inte intresserade så jag får väl ringa någon annan.
Historien förtäljer att mammas o pappas bil ska skrotas och vi vill hjälpa dom med det, dom har köpt en ny bil så dom vill bara bli av med den gamle. Det slutar väl med att jag får skrota den själv. Förstår att folk ställer ut bilar i skogen, ska det vara så jäkla svårt att få nån att hämta den.
Läste i A-B idag om folk som är beroende av Facebook och dejtingsidor.
Där var en tjej hon var inne på facebook ca 15 timmar om dagen hur hinner hon jobba? Likadant med dessa dejtingssidor, fullkomligt vansinne en människa skriver om sig själv, kan ju i stort sett skriva vad fan som helst. Göra sig attraktiv på kort, sen träffas man och blir KÄR. Flyttar ihop och efter ett tag upptäcker man att båda har små egenheter ellr vad det kallas. Läste nånstans att det tar ett år innan man känner varandra väl och man har släppt rollen som man spelar upp: med andra ord ditt rätta JAG kommer fram. Det är säkert inget fel på det, men partner har inte sett det innan.
Rätt som det är ska man ha barn. OOpps
Vet väl alla när man har träffat nån och man är kär, uppvaktning, bekräftelse och man hittar inga fel på sin partner, lugn dom kommer alla människor har fel och brister.
Rådet: ta det lugnt man hinner med det, lär känna varandra först.
Lugnt på jobbet idag. Imorgon ska vi planera för studiedagen den 28 sep ska göra nåt ihop med Tvååker.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och en cigg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: