blixtgordon

Kall morgon.

Kategori: Allmänt

Tisdag 13 oktober.

När jag vakna idag så var det frost ute, nu kan man snart inte gå ut i bara tunna mysbyxor när Gordon ska på morgonpromenix. Nä nu är det varma byxor och yllestrumporna som gäller.
Så är det nu är vintern på antågande, fast jag kan tycka att vintern är lugn, det är inte så mycke måste. ( om man nu inte tänker på julen förstås)
Thomas o jag brukar tända ljus och sitta o titta på TV ta oss en kopp kaffe och bara njuta.
Vänta ni alla ungdomar det blir så för er oxå, när man har varit ihop i många år så behöver man inte säga så mycket till varandra. Utan tryggheten är att den andre finns vid sidan.

Har precis tittat på ett program som hette Plastikkirugerna. Jag tyckte det var jätteintressant eftersom jag själv har gjort en plastik operation. 1979 gjorde jag en förminskning av mina bröst, hade väntat ett bra tag men efter -10 kilo och en dålig rygg så blev det aktuellt.
Glömmer aldrig den dagen när jag blev inlagd, operationen var inte enkel och inte smärtfri. Efter ett antal timmar så väcktes jag inne på operation och en sköterska sa till mig-du blev så fin.
Det hade plockats bort nästan 2 kg, kan ni tänka er att brösten var stora. Jag har alltid haft komplex för mina tuttar, tidigt utvecklad med BH redan som elvaåring. Har fått stå ut med många kommentarer av både unga och gamla.
När jag fick se dom första gången efteråt så tyckte jag att jag hade blivit såååå fin. Läkaren hade gjort ett fantastiskt jobb jag blev helnöjd.
Många stygn, brukar säga att jag har lika många som Börje Salming. ( gammalt hockeyproffs)

Har det funnits någon nackdel, nää enda kanske är att jag har inte kunnat amma mina barn. Det blev mjölkstockning kanske inte så konstigt blir ju ärrbildningar. Men jag har haft samma härliga stund med mina barn, att ge dom mat ur flaskan. Tog mig alltid den stunden att sitta med dom i famnen och ge dom mat.
Båda har inte varit mer sjuka än andra ungar.
Vet inte om det är så vanligt att man gör dessa operationer nu för tiden, men då får man nog betala själv, vilket jag slapp.

Näää nog talat om operationer.
Nu ska jag titta på TV och sticka.
Sen blir det en kopp kaffe och en cigg.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: