blixtgordon

Solga söndag

Kategori: Allmänt

Söndag 26 juli.

Sov jättelänge idag vi var i Falköping i helgen. Åkte på fredan hade följe med Ludde, Kennet, Deas, Lasse, Patricia, Lille Karl Tummen, Magnus och Titti. Det är roligt att åka ett helt gäng, det är nästan som förr i tiden. Kom upp till Falköping vid 2-tiden, då körde vi mot Tidaholm. Skulle vara hos Loffe på kvällen, vi sov oxå över där. Det var så konstigt att svänga in på uppfarten, när inte Marianne satt  ute i trädgården och vänta allting blev så konstigt. Men Loffe verkar kunna hantera att hon är borta, men han sa att ibland vaknar han på natten och undrar om hon har gått upp eller nåt. Livet måste gå vidare.
Efter en god frukost åkte vi in till Falköping, mötte upp dom andra i gänget. Gick runt och tittade på bilarna handla lite grejor, vi slag om vem som köpte den mest onödiga saken. Men jag fick aldrig reda på vem som gjorde det. Sen åkte Thomas och jag till Ingamaj och Jonny och fika, tillbaka till Loffe och åt med middag. Det är ett jäkla flängande men det får man stå ut med, det är inte så ofta vi träffas. Vid 5-tiden åkte vi tillbaka till Falköping för att vara med i cruisigen, vi var på campingen först, där satt vi och snacka om hur jävla roligt vi har ihop. Alla åldrar, vi är som e, man ska vara sig själv och inte försöka att spela en roll, för någon gång så faller den och man visar sitt rätta jag.
Sen ringde vår dotter då var dom på väg upp till oss, vi hann bara träffas en liten stund för sen skulle vi ut och cruisa, åkte med petterson i hans cadillac cab, men bara en stund för sen kom regnet , cabben åkte upp. Vi hade trevligt ändå, sen lämna vi dom tog vår egen bil cruisa lite, sen ringde vår svärson Billy och dom ville åka med oss hem, för deras lilla kattunge inte skulle behöva vara ensam hemma så länge. Klockan 02:00 var vi hemma efter en jäkla rolig helg.
Och nu en kopp kaffe och en cigg.




Dollargrin i Falköping





 I goda vänner sällskap

Kommentarer


Kommentera inlägget här: